jump to navigation

Marşul pentru normalitate! Un protest creştin şi incorect politic! iunie 4, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Ca în fiecare an (cu excepţia motivată de la marşurile din ultimii doi ani), am participat la contra-reacţia la spectacolul penibil reprezentat de Gay-Pride. Mi-am luat tricoul “creştin” (cu un frumos simbol creştin răsăritean), şapca cu monograma lui Hristos, traista şi sticla de Cola şi am plecat să îmi spun punctul de vedere.

 

Am mărşăluit pentru o societate normală, împotriva pretenţiei absurde a unor perverşi sexuali de a se considera “normali”, anormalizându-ne pe noi. Am mărşăluit împotriva corectitudinii politice şi pentru prezervarea valorilor morale iudeo-creştine care au întemeiat civilizaţia europeană.

Am mărşăluit împotriva cheltuirii banilor publici pentru perversiunile unora, împotriva cheltuielilor de zeci de mii de euro pentru operaţii de schimb de sex, de către un CAS care este incapabil altfel să plătească citostaticele pentru suferinzi de cancer….

 

Am străbătut oraşul închinându-ne pe la biserici, aplaudând un cuplu care îşi celebra căsătoria, întemeind, cu binecuvântarea lui Dumnezeu o familie normală, cerând o societate normală şi creştină.

Din păcate, marşul din anul acesta a fost  boicotat de către patriarhul Daniel, care se pare că a oprit organizaţiile creştin-ortodoxe să se alăture marşului pentru normalitate.  El a rămas astfel doar pe “mâna” organizatorului principal, organizaţia Noua Dreaptă.

Sincer, nu mă mai miră atmosfera de dictatură anti-creştină din BOR. Patriarhul Daniel fie  blochează orice reacţie socială a Bisericii, fie acceptă spectacolul ceauşist regizat de Trinitas TV, fie trădează Regalitatea,  promovând o familie de bastarzi regali şi fini prezidenţiali (Paul Lambrino, soţia şi copilul), fie sfidează (cu ifose de om de afaceri) tradiţia venerabilă a pentarhiei, aşezând BOR în situaţii imposibile de inter-comuniune. Pare că are o misiune: să facă BOR să eşueze….

 

Cât despre Noua Dreaptă, categoric nu este cel mai potrivit organizator  pentru aceste evenimente dar….este singurul. Aşa că, ne place sau nu, această mică sfidare a dictaturii relativismului, multiculturalismului şi corectitudinii politice le aparţine. Şi merită felicitările mele pentru aceasta.

 

Nu pot să felicit televiziunile. Reporterii (nu puţini) s-au străduit să evite intervievarea oricărei persoane cu figură inteligentă de acolo. Cu cât păreai mai sărac cu duhul, sau cu cât aveai aere de punker neo-nazi, erai mai interesant pentru o mass-media care trebuia să transmită un mesaj ideologic: plini de ură, “fasciştii”, legionarii şi talibanii creştini au dat dovadă de intoleranţă.

Comentarii»

1. Garcia Muerte - iunie 4, 2011

Felicitarile mele pentru participarea la marsul antiGAY. Doar distanta m-a facut sa nu iau parte la sustinerea normalitatii in dauna pervertirii fiintei umane si a publicitatii facute acestui fenomen. Nu sunt un habotnic religios, nu am pretentia de a schimba lumea din temelii, nu sunt membru al Noii Drepte, insa cred ca toti cei care inca impartasesc normalitatea au si datoria de a o apara. Apropo,ce parere ai despre „conservatorii” nostrii de gartie? Monicuta, draga de ea, aproba paradele GAY desi,cel putin in teorie,apartine unui partid de esenta conservatoare. Oare unde sunt reperele in tara aceasta? Suntem multi cei care promoveaza normalitatea, insa political corectessul actioneaza ca o cenzura nevazuta. Citeam zilele trecute cartea lui Paul Gottfried intitulata „Miscarea Conservatoare” si mi se pare ca noi, in Romania, trunchiem prea mult niste concepte de sorginte americana. Si inca ceva pentru gay-stii nostrii; George Soros nu este America. Pe bune!

2. Bogdan Duca - iunie 4, 2011

Multumesc.

Dreapta romaneasca reprezinta pentru mine sinonimul dezamagirii. Nu exista vointa nici macar de a vorbi despre anumite subiecte.

Monica Macovei nu exista ca om de dreapta. Ca om care e interesat de ofensiva noii stangi si de nasterea unui conservatorism romanesc contra-ofensiv inca de prin 1997, stiu cine e de fapt doamna Monica Macovei.

Ce ma intristeaza este tacerea unor oameni care altfel au vorbit bine. Tradarea Conservatorismului romanesc, cat mai este el, de catre un Horia Roman Patapievici, Mihail Neamtu si cei din ceata lor, este pe cat de grava, pe atat de dureroasa.

3. Recon - iunie 6, 2011

Uite ca te saluta unul care a fost la mars si care e din ND. Din pacate, sunt putini oamenii care sunt in stare sa lase deoparte apartenenta sau nu la o organizatie, cum cred ai facut tu, si sa vina la eveniment. In general vorbind, sper, cu timpul, sa invatam odata ca scopul comun pe care il avem primeaza in fata oricaror tensiuni sau dezacorduri ar fi intre noi… Oricum, iti multumim ca ai venit.

4. Case Closed! (traseul unui liberal rătăcit de la USL la Noua Dreaptă şi Criticatac) | În Linie Dreaptă - august 22, 2011

[…] ! iar probele sunt covirsitor impotriva lui Ion Iiescu. 29Costin A. 1 august 2011 la ora 2:26 Recon – iunie 6, 2011 Uite ca te saluta unul care a fost la mars si care e din ND. Din pacate…Comentează Apasă aici pentru a renunța.Trebuie sa fii înregistrat pentru a trimite […]


Lasă un comentariu