jump to navigation

Stângiştii au făcut o revoluţie. Neorepublicanii lui Neamţu, o contra-revoluţie octombrie 18, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Pe bune, când o să mi se mai reproşeze că nu mă leg de neomarxişti o să fac trimitere la filmuleţele de mai jos. Se fac de râs singuri :))) Ce să mai spun despre ei? Dacă i-aş critica „pe bune”, ar trebui să îi validez intelectual.
Dar să vedem: stângişti din toată lumea ar fi trebuit pe 15 octombrie să pornească o nouă revoluţie comunistă. Evident, nu le-a reuşit. În anumite capitale, însă, au făcut ce ştiu mai bine: au cerut lucruri stupide, au incendiat maşini, au spart vitrine….

În România neostângiştii au făcut o „revoluţie” mai a la Caragiale, cu voie de la primarie, cu negocieri cu jandarmii si promisiuni ca nu o sa calce iarba :))))

Au avut parte şi de prezenţa unui savuros teoretician (ce Ţichindelean, Ernu, Cistelecan Jr? :))) Zizek cu fes a făcut furori :))) ).

Pentru a nu rămâne mai prejos, astăzi, neorepublicanii lui Mihail Neamţu au pus de o contra-revoluţie la şaormeria Spring Time (nu glumesc deloc :))) Vedeţi imaginea:

Asta probabil i-a supărat pe amicii lor de la inliniedreapta.ro, care şi-au impus embargo pe şaorme islamiste :))) . Sau poate că Mihai Neamţu le-o fi botezat înainte să le mănânce.
Să vedem cum vor evolua lucrurile pe mai departe. Dar extremismul politic românesc (de stânga sau de dreapta) bate orice comedie :)).

Comentarii»

1. Lilick - octombrie 18, 2011

Doamne, cat de penibili sunt si unii si altii. „Zizek cu fes” rivalizeaza cu Lorin Fortuna in zilele de glorie, iar micii republicani au trecut rapid de la mustar la maioneza. :)))

2. Dan Patrascu - octombrie 19, 2011

MIhail Neamtu nu boteaza, el incultureaza :))

3. #occupywallstreet la Roma si la Bucuresti - octombrie 19, 2011

[…] Aflu de la Bogdan Duca faptul că în acest răstimp neorepublicanii lui Mihail Neamtu fac chermeza la shaormeria Springtime. Bravos natiune, halal tie. De la Neamtu ma asteptam la mai […]

4. Horatiu Buzatu - octombrie 20, 2011

Asta-i tare: „trăiesc din ce-mi dă Universul” …


Lasă un comentariu