jump to navigation

Despre Adrian Năstase aprilie 17, 2013

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Adrian Năstase este un om inteligent, cultivat, rafinat, distins, sigur pe el, capabil să construiască ceva frumos în viaţa sa. Dacă ar fi trăit în SUA ar fi fost, foarte probabil, un avocat multimilionar, de succes sau poate un ambasador…
Dar s-a născut în România, a fost atras de mrejele cartierului Primăverii, apoi în mrejele feseniste. A devenit un politician necinstit, egolatru, un autosuficient, patronul unei mafii şi asociatul politic al unei caracatiţe care sufocă încă această ţară.

Acum este un fost deţinut. Şi se plânge că a fost  dificil pentru un om ca el să treacă prin experienţa penitenciarului.
Dar oare nu i-a fost mai greu unui om ca el să inventeze, promoveze şi să se asocieze prieteneşte cu oameni ca Bivolaru, Mischie, Mazăre, Vanghelie, Oprişan? Una este să stai de nevoie între nişte infractori, dar nu e mult mai grav să promovezi de bunăvoie nişte infractori?

Dezamăgitor pentru mine este faptul că Adrian Năstase nu a înţeles că el este vinovat. Poate nu vinovat de dosarele în care este acuzat. Dar vinovat că, în ciuda inteligenţei, culturii, rafinamentului său, a contribuit semnificativ la acest cancer care roade mortal România. Între 2000 şi 2004, acest cancer a devenit metastatic. Şi este vina lui, mai ales a lui.

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: