jump to navigation

Bad Cop/ Good Cop decembrie 17, 2012

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Nu ştiu voi, dar eu am senzaţia că politicienii ăştia ne „fac” ca la Hollywood. Ştiţi cum e chestia aia cu „good cop- bad cop”…

Şi ne-o fac şi nouă, şi ueuropenilor, şi udemeriştilor….

Nouă, sau, mă rog, majorităţii formate din votanţi uselişti ni se arată cum Crin Antonescu, spre deosebire de „colaboraţionistul” dr. Ponta, dă în Băsescu, refuză negocieri, nu discută despre UDMR…. Deci el este „good cop”.  Şi când nu apucă el să fie convingător, îl trimite pe dezechilibratul ăla de Ghişe să îşi facă numărul de clovnerie.

Pentru udemerişti şi ueuropeni el este însă „bad cop”. PNL spune un NU hotărât UDMR-ului, putând astfel să ofere alibi lui dr. Ponta („good cop” în acest caz): „Vedeţi băieţi, ţineţi aproape că eu vă iubesc. Dar Crin ăla nu vă vrea”… Dar dialogul pozitiv rămâne deschis în chestiuni precum Constituţia.

Or, pragmatic, dincolo de dorinţe şi de vise, cea mai bună guvernare pentru dr. Ponta este una doar cu USL-ul, nu cu o majoritate mai firavă, cu care tot trebuie negociat…

La fel şi cu UE…

Însă ştim toţi nu că „zarurile au fost aruncate” ci că „jocurile au fost făcute”- ne paşte o coabitare impusă de afară, în care USL va trebui să respecte, salvând impresia şi pentru propriul electorat, ceea ce UEuropa ne impune…:

De aceea trebuie să fim lucizi şi să nu ne lăsăm duşi de nume şi spectacolul de lumini şi umbre bine regizat de partide.

Să fim atenţi la teme, nu la persoane!

Reclame

Comentarii»

1. Georgescu Jorj-Ioan - decembrie 17, 2012

Corect.CINE PLATESTE COMANDA FMI, BERD,UE BEI au inprumutat Romania cu peste 50 miliarde euro din care 38 rezerva BNR care fizic e in bancile lor NOI NEAVIND IN TARA DECIT BANII APROBATI DE EI SI PE CARE GUVERNATORUL BNR ii vireaza bancilor agreate si acestea inprumuta guvernul sau vireaza banii in trezorerie si de aici se platesc pensile si salarile bugetarilor.
NEPLATA LA TERMEN ANTRENEAZA PROTESTUL A 1.4 milioane bugetari + 5.6 pensionari + 0.6 someri + 2 asistati TOTAL 9.6 rotund 10 milioane care sunt 55% din populatia cu drept de vot insa din acest numar cei 4.4 milioane sunt formati din 1.4 milioane bugetari + 2.6 pensii asa zis de boala,cei care nu au muncit in viata lor dar au pensia sociala,iesiti cu anticipatie + 1 milion clientela,revolutionari,militari trecuti la legea de pensionare comuna, idem internele TOTAL 5 MILIOANE DIN CARE 4.4 MILIOANE 20%
AU VOTAT USL care nu are sprijinul masiv clamat si declarat pe la televiziuni.
ASA CA CIOCUL A DEVENIT MIC cf. „nici nu stii ce mic poti sa fii” NEVOIA DE COABITARE OBLIGATORIE CACI GARANTII SUNT GUVERNATORUL BNR SI PRESEDINTELE T. BASESCU.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: