jump to navigation

Oricum am vota mâine, tot FSN-ul ne va conduce…. decembrie 8, 2012

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Deci…..facem aşa?

USL va câştiga oricum iar ARD-ul merită să dispară.
Dacă vrem să construim o alternativă, trebuie să contribuim la lichidarea FSN-ului. Acum este rândul feseniştilor băsişti. În 2016 va fi rândul celorlalţi.
Deci, dacă nu aveţi niciun candidat votabil la dumneavoastră în colegiu, îndemnul meu este să NU mergeţi la vot. Niciun partid nu merită votul dumneavoastră şi…nici să votaţi negativ nu are rost. Oricum aţi vota sau nu, tot FSN-ul vă va conduce.

Dar putem să facem câteva lucruri:
1. Prezenţa foarte scăzută la vot să fie un semnal invalidant pentru întreaga clasă politică.
2. Candidaţii care merită votaţi uninominal vor obţine considerabil mai multe voturi decât cei care nu merită- şi acesta va fi un semnal clar şi dur pentru partide.
3. ARD-ul va fi făcut praf şi vom putea să construim ceva, după 9 decembrie, fără niciunul din feseniştii compromişi „de dreapta”. Şi, mai ales, fără Băsescu.

Şi să nu ne lăsăm păcăliţi cu tâmpeniile cu ieşitul din UE. Şi Băsescu, şi Ponta sunt la fel de slugoi în faţa birocraţilor de la Bruxelles. Nu scăpăm noi uşor de dictatura ueuropeană….

Reclame

Comentarii»

1. Shadow - decembrie 8, 2012

@Bogdan

Singura arma pe care o avem cu totii pt a lupta cum bine zici cu fsn-ul din tot spectrul politic este sa ne implicam noi in „viata cetatii”. Sa participam nu numai prin vot. Ori e greu, tare greu sa te urnesti. E „caldut” sa critici, asta stim sa facem toti si mult mai greu sa construiesti mai ales in politica romaneasca.

Bogdan Duca - decembrie 8, 2012

Shadow:
Din pacate nu ai ce vota maine. Asta daca esti un roman onest, desigur.
Ai USL (FSN de stanga), ARD (FSN de dreapta), PPDD (mahalaua cu constiinta partinica) si UDMR/ul (ungurii).
A merge la vot inseamna a gira fesenizarea politicii romanesti.

Ca sa poti sa construiesti ceva in politica romaneasca trebuie sa ai curajul de a opri, mai intai pentru tine, caruselul fesenist, de a spune Stop joc!

2. radu - decembrie 8, 2012

Fara basescu nu se va putea decat daca USL castiga zdrobitor. Stand acasa sau votand uninominal aiurea facem jocurile lui basescu. Nu poti scapa de basescu decat votand impotriva lui, adica USL, altfel basescu isi va impune o marioneta si va continua sa faca jocurile lui de tradator imputit. Votul impotriva partidelor a fost intotdeauna marota basistilor. Eu nu vreau sa le fac jocurile. Acum vreau sa omoram aredeul si basismul votand USL. Data viitoare, putem merge sa omoram PSD votand PNL.E-atat de simplu.

Bogdan Duca - decembrie 8, 2012

Nu e deloc simplu. Si apoi ce vei omori? PSD cu un PNL deja fesenizat?

3. Deceneu - decembrie 8, 2012

Eu cred ca un vot anulat prin mai multi candidati stampilati, sugereaza mai clar decat absenta, ca electoratul este interesat de alegeri, dar nu are pe cine vota. Absenta este interpretata ca dezinteres.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: