jump to navigation

Când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva… Gânduri despre PNL octombrie 3, 2012

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva, mai întâi îi ia minţile.

Dimensiunea dramatică a acestui proverb e sesizabilă în viaţa de zi cu zi a PNL din ultimul an de zile. Simţind apropierea de muntele de caşcaval al puterii, urcaţi pe valul de ură contra lui Băsescu şi al PDL, liderii penelişti au pierdut orice simţ al raţiunii….

Statutul partidului a devenit un soi de hârtie igienică, valorile l iberale, pe care ei le-au clamat până acum doi ani, au fost date dispărute şi declarate nule, alianţa cu PSD-ul a transformat peste noapte vajnici naţional-liberali în sensibili social-liberali… Sinecurile babane ale venirii la putere au dus la ştergerea de bloguri, denunţarea propriilor „erori” din trecut (eroare fiind a prefera principiile în locul liderilor).

Partidul însuşi a devenit o caricatură a ceea ce fusese cândva. Cel mai bun exemplu care îmi vine în cap este cel al lui Chiţoiu… Dacă cineva ar vrea să facă o caricatură lui Varujan Vosganian nu ar trebui să facă altceva decât să facă portretul lui Chiţoiu…

Dar cât va mai dura acest dilaila? Un an? Doi? Trei? În cel mai fericit caz, pentru ei, patru? Dar căderea va fi una mai cruntă decât a pedeliştilor….. Pentru că dacă pedeliştii au ştiut cum să fure, peneliştii nu sunt altceva decât o ceată de şobolani captivaţi de perspectiva Caşcavalului puterii….

Ce ştiţi acum despre ţărănişti? Cam aceleaşi lucruri le veţi şti şi despre liberali peste 3-4 ani: un muribund partid istoric, veşnic flămând, veşnic frustrat, condamnat la derizoriu…..

Reclame

Comentarii»

1. berenger1 - octombrie 4, 2012

nu te grabi cu prohodul. pnl a devenit exact ce pesedeul si pedeleul sunt demult: partide ale compromisului si fugii dupa putere. asa ca are mari sanse, odata transformat in sacal obisnuit al politicii romanesti, sa supravietuiasca mult si bine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: