jump to navigation

APEL CĂTRE NAŢIONAL-LIBERALI august 6, 2012

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback


Din păcate actuala conducere a PNL a aruncat partidul şi ţara într-o aventură politică cu consecinţe dramatice.
România a fost decredibilizată pe plan extern, afundată în criză economică şi politică, condusă de un guvern ce în nici trei luni de zile a făcut mai mult rău ţării decât ar fi putut spera duşmanii ei.

Mulţi dintre noi am fost împotriva alianţei USL şi am privit cu îngrijorare fesenizarea conducerii partidului nostru. Mulţi dintre noi, naţional-liberalii, am refuzat, sub riscul excluderii formale din partid, să mai girăm aventurismul şi politicile generate de logici clientelare ale actualilor lideri ai partidului.

Unii dintre dumneavoastră aţi preferat însă să creditaţi această conducere şi alianţa contra naturii în care PNL a fost aruncată, până în ceasul al 12-lea.

Iată că este deja ceasul al 13-lea…
Deja partidul nostru este părtaş la o proastă guvernare şi aservit ambiţiilor personale ale unui individ, parte a unei troici politice nocive pentru această ţară: Ponta-Antonescu-Voiculescu.

PNL- partidul care a făcut România modernă este acum instrumentalizat de o clică pentru a fi util unei guvernări ce aruncă România afară din civilizaţie.

Cred că a sosit momentul să ne luăm partidul înapoi! Acum!

Reclame

Comentarii»

1. ana - august 6, 2012

PDL nu cred ca sta bine in sondaje. Cred ca o alianta cu PNl l-ar salva.

Mircea - august 6, 2012

Si care este legatura cu ce a scris Bogdan aici???

2. Shadow - august 6, 2012

@bogdan
Nu actuala conducere a aruncat tara intr-o aventura politica ci taman cei pe care ii „citezi” (cei care si-au luat tara „lor” inapoi respectiv mru, macovei, tru, preda, neamtu, etc intr-un cuvant pdl redivivus).

Mircea - august 6, 2012

Asa, de curiozitate, cum explicati haosul actual si nebunia generalizata existenta astazi prin manevrele oculte ale lui MRU, Macovei, Neamtu sau Preda? A avut vreunul din cei enumerati de dvs. vreo contributie la bulibaseala suspendarii lui Traian Basescu? Le-au fortat mana cuplului Ponta-Antonescu sa dea peste cap viata politica in Romania de nu mai intelege nimeni nimic acum? Cum au reusit aceste personaje astfel de minuni?

Shadow - august 8, 2012

@mircea
contributia celor de mai sus a fost extrema mai ales in minciunile de export, de afara. S-a dat peste cap „viata politica” a Romaniei prin suspendarea lui basescu ? nici pe departe, o dadeau daca la referendum veneau doar un milion doua. Viata politica romaneasca a fost data peste cap prin impunerea „jocului prezidential” si in mod imediat al „urii” ca mod de a face politica si el tot prezidential. In modul „ura” suntem cablati de 8 ani.

3. berenger1 - august 7, 2012

ti-am mai spus-o si o mai spun: actualii sustinatori ai peneleului habar nu au ce inseamna liberalismul (identic cu conducatorii acestui partid) si nici nu-i intereseaza. singura doctrina, singurul punct din programul electoral si din cel de guvernare sunt „jos basescu” (vorba lui larry flint: „exista opinii care se aseamna cu gaoazele, fiecare om are doar cate una singura”). in numele acestuia, totul e permis. altfel spus, demersul tau, naiv, bate la niste usi inchise in spatele carora se afla urechi infundate total

Bogdan Duca - august 7, 2012

Poate ca ai dreptate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerc…

berenger1 - august 7, 2012

bafta. nu stiu insa daca merita atat efort pentru un cadavru politic. partidul national liberal in care crezi tu e istorie. daca tot vrei sa faci activissm politic liberal, mai degraba o faci de la 0 decat de la un trunchi putred.

Shadow - august 8, 2012

berenger dragule nu o sa ma inveti si matale azi ce e aia liberalism? ca erai mai de „stanga” asa cand de contram pe forumuri diasporene deh. Eu zic ca personal stiu mai bine ce e aia liberalism decat cel care a „conspectat” 10 carti despre liberalism (fostul profesor al dlui Duca).

berenger1 - august 10, 2012

bati campii. ar fi, pentru credibilitatea ta, sa arati exact vreo postare de-a mea, de pe undeva, in care apar idei de stanga.
in alta ordine de idei, nu e in intentia mea sa invat pe nimeni ce e liberalismul. sunt dispus sa invat insa eu de la altii, daca au ceva de-mi oferit.

4. Valentin Berceanu - august 7, 2012

Ce pot sa mai zic… Te-a impresionat asa de tare campania lui Basescu cu „sa ne luam tara inapoi” ca te-ai gindit sa o personalizezi si tu un pic. Si lasa-te de gargara ca te-ar fi inspirat sloganul din 90, ca nu te cred. Mai rasfirat, baieti, mai rasfirat!
Si cind ma gindesc ca iti tineam partea atunci cind erai denigrat peste tot… Mea culpa.

5. Michael - august 9, 2012

Bogdan, cum poti fi si proud to be conservative si liberal ? Poate ar trebui sa te decizi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: