jump to navigation

Nu mai minţiţi poporul cu…..fluturaşul! mai 2, 2012

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Iată ce fluturaş online circulă pe Facebook.
Imagine

Hai să le luăm pe rând:

Primul punct? O crasă banalitate: respectarea legilor. Nu ar trebui să fie o prioritate ci …simţ civic. Dar ce ar putea să ne spună de fapt acest punct? De exemplu ar putea să le transmită pensionarilor militari faptul că…se va respecta lege. Deci….nicio revenire la pensiile de dinainte de recalculare.

2.Repararea inechităţilor sociale. Wow. Din acest punct să înţelegem că Victor Ponta oscilează între a fi un Mesia şi visul cel mai frumos al lui Marx? Sau pur şi şimplu că autorul broşurii este, ca să cităm din Caragiale, un idiot? Înclin spre a doua variantă.

3.O viziune economică care să ofere predictibilitate, să ofere locuri de muncă şi să protejeze resursele naturale. Nu ştiu cum se împacă ultimele două chestii. Sau poate că se împacă aşa: guvernul mai inventează nişte miniştri delegaţi, mai fabrică un minister… Orice, numai să nu se creeze locuri de muncă pe logică productivă şi să se „protejeze” (de cine? vin tătarii?) resursele naturale.

4. Doar miniştrii şi secretarii de stat vor fi numiţi politic :))). Atunci ce facem cu cele 16 mii de posturi pentru clientelă? Le lăsăm „specialiştilor” care le ocupă acum? Adică pedeliştilor?
Nu mai vorbim că de când ne jucăm de-a democraţia în România funcţionarii publici au fost numiţi de facto pe criterii politice.

5.Toleranţă 0 faţă de corupţie şi clientelism. Altă lozincă generală care nu spune nimic. De parcă ar fi putut spune: „toleranţă 1 faţă de corupţie şi chiar ne place clientelismul” :)))

6. Alegeri democratice cu VUM? Să o creadă mutul…

Reclame

Comentarii»

1. Denisa Ioana - mai 2, 2012

usor, usor Basescu devine presedintele tau

Bogdan Duca - mai 2, 2012

Hahaha!
Dupa ce am explicat ca niciun presedinte al Romaniei nu este, constitutional, presedinte al romanilor, speram sa nu se mai lege nimeni de asta.
Cat despre mizeria USL, ea nu justifica mizeria lui Basescu si a PDL. Niciodata.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: