jump to navigation

PNL la 136 de ani de la nastere! mai 24, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Astăzi se împlinesc 136 de ani de la naşterea PNL. Ce pot să îi urez decât să fie un partid mândru şi demn de propria sa istorie? Îi mai doresc să fie partidul care va iniţia reforma clasei politice, care va relansa Dreapta românească.

Visez la un PNL care în 2012 îşi va alege candidaţi mai buni decât „aleşii” de acum, care să fie sigur că aleşii săi nu vor părăsi partidul la prima ofertă tentantă, care va privi mai atent la trecutul şi prezentul aleşilor săi (deşi e zi festivă să nu uităm că mafiotul Păsat a fost ales pe listele PNL, chiar dacă e acum în PDL), care va încuraja creşterea gradului de cultură politică al membrilor (şi mai ales militanţilor) săi.

De aceşti ani depinde viitorul PNL. Să fim demni de patriotismul înaintaşilor noştri şi să fim responsabili cu prezentul şi cu viitorul!

Reclame

Comentarii»

1. Lilick - mai 24, 2011

Am aflat astazi de la arhitectul Adrian Craciunescu locul exact unde era casa lui Mazar Pasa, cea in care s-a intemeiat PNL. Apoi m-am gandit… oare unde ar trebui sa puna pedeleii o placa memoriala, ca sa marcheze infiintarea lor? La Golden Blitz?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: