jump to navigation

Un pic despre scandalul Severin…. sau mai bine despre alţii martie 23, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Cum deschid televizorul, cum văd acelaşi discurs: Severin ne face de râs la nivel internaţional pentru că refuză să îşi dea demisia din Parlamentul European. Armate de analişti şi politicieni su o satisfacţie cretină în a cere capul lui Severin, transformat, din pricina unei capcane a unor jurnalişti britanici în Coruptul României.

Da, categoric Adrian Severin a greşit. Da. PSD şi PSOE au făcut foarte bine dându-l afară după ce a început scandalul. Poate că ar fi bine să îşi prezinte demisia şi din Parlamentul European…

Dar hai să vorbim despre doamna Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, sau despre domnul deputat Sever Voinescu, care au fraudat votul pentru o lege importantă. Şi-au prezentat domniile lor demisia?
Sau hai să vorbim de doamna Monica Iacob Ritzi, de domnul deputat Păsat şi de alţii eiusdem farinae, care nici domniile lor nu şi-au dat demisia din Parlament după ce au fost prinşi cu ocaua mică.

Sau hai să vă împrospătez memoria. România Liberă a atras într-o capcană similară cu cea în care a căzut şi bursucul Severin, pe câţiva parlamentari români. Câţi? 118! Câţi dintre ei şi-au prezentat demisia?

Deci se poate înţelege că dacă domnul Severin era deputat în Parlamentul României şi ar fi fost prins cu ocaua mică pe lângă Dâmboviţa, vina sa ar fi devenit una venială, care să nu îl împiedice să îşi termine mandatul de parlamentar.
Dar cum domnul Severin a greşit la Bruxelles, este de înţeles faptul că domnia sa trebuie să plece. De ce? Acolo trebuie să fim toţi „nemţi”, nu?

Pentru tot acest cor de farisei care solicită demisia lui Severin, am doar un cuvânt din Evanghelie:

„De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? Sau cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul tău? Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.” (Luca, 6, 41-42).

Reclame

Comentarii»

1. marius - martie 23, 2011

SINDROMUL POLITICIANULUI ROMÂN. Acest sindrom se defineste prin faptul ca politicianul ales de popor nu intelege ca, pe de o parte, este ales pentru a reprezenta interesul tarii, iar pe de alta parte, ca functia pe care o ocupa nu este proprietate personala si nu este pentru totdeauna.

2. Donkeypapuas - aprilie 1, 2011

Acest Severin este un mafiot su state vechi. Încă din 1990 pusese umărul la jefuirea României, alături de colegii săi fesenişti: Petre Roman, Stolojan, Dijmărescu şi… Traiaaaaan Băsescu.
Din păcate am fost fraieri şi nu am ascultat de Alexandru Bârlădeanu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: