jump to navigation

Să ne rugăm pentru Egipt! ianuarie 30, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Să ne rugăm ca Egiptul să nu ajungă o ţară supusă legilor satanice ale Islamului. Să ne rugăm ca urmaşii vechilor egipteni şi ai marilor Sfinţi ai Egiptului (Antonie, Pahomie, Paisie, Atanasie, Alexandru, Moise, …..) să nu cadă victime prigoanei barbariei musulmane.

Să ne rugăm ca Occidentul să se trezească din coşmarul deghizat în vis frumos al multiculturalismului şi să spună un NU hotărât atacului musulman.

Reclame

Comentarii»

1. Garcia Muerte - ianuarie 30, 2011

Da, desi se minimalizeaza pericolul alunecarii Egiptului catre islamismul radical militant, pericolul este destul de mare. Sa ne aducem aminte ca Fratia Musulmana a fost fondata de catre un egiptean, Hassan al-Banna, iar aceasta organizatie este foarte influenta cu toate ca ea este scoasa in afara legii. 6000 de detinuti au evadat…ma intreb cati dintre ei sunt integristi musulmani? Un mare „merit” pentru aceasta evolutie o are si atitudinea „inteligenta” a lui Obama vizavi de Egipt, fapt ce l-am abordat si eu.

2. ela - ianuarie 31, 2011

si pentru irak, acolo se intampla cu adevarat tragedii. crestinii irakieni sunt victime nevinovate ale razboiului civil. li se pun bombe in biserici, in case. oamenii sunt scosi cu forta din casele lor.

3. transildania - februarie 2, 2011

Care atac musulman? Egiptenii demonstreaza (crestini si musulmani laolalta) pentru sfarsitul unei dictaturi, nu au nicio revendicare religioasa, sau indreptata impotriva crestinilor.

Bogdan Duca - februarie 2, 2011

Chiar nu cred lucrul acesta. Am vazut doua imagini uluitoare, care arata miopia europeana: primul pe CNN, unde un comentator foarte serios ne explica ca riscul instaurarii unui regim islamic e minim, asta in timp ce in spatele sau, revolutionarii isi intrerupsesera revolutia pentru rugaciune.
A doua imagine era pe Realitatea TV. Adrian Cioroianu explica, doct, ca Fratii musulmani au maximum 20%, deci nu au sanse in eventuale alegeri democratice si….in imaginile din fundal se striga „Allah akbar!”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: