jump to navigation

Apel: Salvaţi un om de la şomaj! ianuarie 28, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Acum ceva vreme de pe un singur I.P. (mi s-a spus că era al cabinetului unui parlamentar PDL, dar nu vreau să fac afirrmaţii certe fără probe), mai multe „identităţi” ţineau să trimită comentarii pe blogul meu:
„Duca eşti bou”, „Duca eşti tâmpit”, Duca, du-te” şi alte chestiuni de genul acesta. Adică mesaje scurte şi la obiect…
Am aflat că toţi bloggerii opoziţiei au parte, în funcţie de importanţă, de asemenea „postaci” plătiţi de puterea politică (cei care au iniţiat jobul acesta au fost pesediştii). Deci chiar mă mândeam cu el….Eram băgat în seamă, eram şi eu important! PDL mandatase un băiat (sper că nu o fată- limbajul nu era deloc decent) să mă spameze şi pe mine!

În ultima vreme, forumul meu, dar mai ales pagina mea de Facebook este dominată de comentariile unui grup de intelectuali din „dreapta” băsesciană, care mă tot provoacă la discuţii, dezbat, mă obligă ca să pierd o bună parte din timp, explicându-le, explicându-mă, justificând, justificându-mă şi, desigur, enervându-mă.
Ca urmare, acest angajat să mă spameze a….dispărut.

Cum nu am obiceiul de a pierde vremea pe forumurile altora, pe paginile altora de Facebook, adresez o rugăminte prietenilor mei „portocalii”: vă rog, dacă vreţi să purtăm o discuţie, nu o mai reduceţi la o mare de spam-uri obositoare atât pentru mine cât şi pentru voi.
Şi dacă nu faceţi asta de dragul meu şi al timpului vostru, făceţi-o pentru acel om care…..poate şi-a pierdut pâinea din cauza dorinţei voastre de a mă convinge că sunt un ticălos socialist, vândut mogulilor, plin de resentimente şi de ură viscerală. Ok? 🙂

Reclame

Comentarii»

1. Micawber - ianuarie 30, 2011

Pai cel mai simplu ar fi sa anuntati ca raspundeti la comentarii o data pe zi, in mod succint, asa ca cine va bombardeaza o face degeaba 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: