jump to navigation

Cam ce îşi doresc martorii lui Băsescu ianuarie 25, 2011

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Într-o discutie aprinsă pe facebook am fost acuzat de Imperialistu’ (cum cine? Imperialistu’- aşa îl cheamă, nu este un om atât de laş încât să se ascundă după pseudonimul numelui său de buletin), cum că aş fi….filo-rus.
I-am replicat că modelul Putin se vede, desigur, imperfect, din fericire pentru noi, la Băsescu.
Replica Imperialistului m-a lăsat….mască.

„Aiurea. Dacă modelul Putin era la Cotroceni, stimate socialist (socialistul fiind eu, n. m.), SOV şi Felix erau in puscarii, iar latraii prin Siberia”.

Aferim Imperialist, nu? Dacă Putin ar fi fost la Cotroceni lătrăii (ca mine, nu?) ar fi fost în Siberia….Din păcate pentru domnul Imperialistu’, Putin e la Moscova iar Parlamentul european a sancţionat măgăria nedemocratică băsesciană conform căreia presa, cu „lătrăii” ei, ar fi o ameninţare pentru „securitatea naţională”.
Asta e…Imperialistu’ rus a greşit epoca istorică. Ce bine i-ar fi fost să fie apărătorul unui Tătuc mai competent decât Băsescu….
Dar, ăsta e dictachiorul, pe ăsta îl aperi, nu?

Reclame

Comentarii»

1. Imperialistu - ianuarie 25, 2011

😆 😆 😆 Ce ai inteles si tu, ma, socialistule. 😆 😆

2. Imperialistu - ianuarie 25, 2011

P.S.

Imi pierd vremea cu habarnisti. Mai bine ai ramane la cota unica si Rusia, domnule. Ala e nivelul dumitale.

Asta inseamna dupa mintea ta ca te-am acuzat de filorusism. 😆 Te credeam vandut, dar acum inteleg ca esti doar un prost.

3. Mihai - ianuarie 26, 2011

Domnule Duca, în momentul în care faceţi asemenea etichetări, măcar mimaţi că nu aveţi aceleaşi apucături ca ale celor pe care îi folosiţi ca etalon. În primul rând, etichetarea este o metodă a oamenilor slabi, care, în lipsă de argumente, emit „axiome”. În al doilea rând, blogul ăsta şi contul de facebook sunt pline de sloganuri şi tertipuri folosite de comunişti înainte şi după al doilea război mondial… Argumente? Demonizarea adversarului politic sau a celui cu care nu împărtăşeşti aceleaşi convingeri ţine de totalitarism şi nu de corectitudine. Toţi avem dreptul să nu fim de acord unul cu altul, toţi avem dreptul să criticăm… dar cu argumente. Iar de aici până la a acuza pe celălalt că e vândut, e cale de câteva decenii de istorie. A transforma un preşedinte pe care nu-l agreezi în dictator şi a-i numi vânduţi pe cei care, într-o oarecare măsură, sunt de acord cu modul lui de a conduce, mă face să cred că tocmai dumneavoastră sunteţi vândut… vorba aia, „hoţul strigă hoţii”. Dar să nu cad în păcatul „etichetării”, probabil că dvs chiar credeţi că ceea ce faceţi e bine… Numai că, în timp ce îi blamaţi pe „martorii lui Băsescu”, dvs sorbiţi cu nesaţ vorbele lui Crin Antonescu, un om care s-a aliat cu un securist în acte. Dacă aş avea posibilitatea, v-aş trimite în trecut, să vă aduceţi aminte ce inseamnă dictatură.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: