jump to navigation

„Bomba” stenogramelor din cazul Vântu octombrie 18, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Mare revelaţie! Vântu este un om de afaceri dur, un manager care ştie să aibă grijă de investiţiile sale, susţinând cu banii săi şi firmele sale pe cine doreşte.
Vântu este un tip vulgar, agresiv, lăudăros, cu un simţ al umorului agresiv.

În rest, înregistrările (puse la dispoziţie de?) SRI pe care presa portocalie le prezintă astăzi ca pe revelaţia anului, ne spun ceea ce ştiam deja. Ba chiar, în cazul meu, mă determină să reevaluez pozitiv atitudinea mea faţă de Vântu cel din ultimele zile ale campaniei electorale pentru Cotroceni. Căci aceste stenograme ne arată că Vântu nu l-a „lucrat” pe Geoană, aşa cum mă temeam.

Trompetele portocalii au găsit prilejul de a se „indigna”. Ohoo! Păi dacă ar fi niscaiva stenograme SPP cu felul în care discută domnul Băsescu cu subordonaţii săi, cum ne-am „indigna” şi noi, dacă am fi la fel de farisei ca domniile lor.
Noi însă ne-am indignat deja când Băsescu a înjurat, a jignit şi a lovit public persoane. Şi aceasta nu fiind patron, la firma lui, la casa lui sau de pe telefonul lui mobil ci din funcţii publice ce pretindeau un anume comportament.
Aşa că, pentru a cita dintr-o clasică pedelistă, „ciocul mic” domnilor portocalii, pentru că nu aveţi autoritatea morală să comentaţi.

Ah! Şi cu implicarea lui Vântu în politica trustului său de presă: sunt banii săi, face ce vrea cu ei.
Iar stenogramele acestea ne arată clar cum şi Băsescu a profitat de pe urma prieteniei cu Vântu, până să înceapă războiul între ei…Aşa că: până unde merge revolta vuvuzelelor din secta Martorii lui Băsescu?

E trist să vezi cum cei ce confundă instituţii publice cu moşiile lor, se leagă de felul în care un om înţelege să îşi administreze moşia lui…..

Reclame

Comentarii»

1. Brasil - Brazil | Joga Bomba Fortuna Terra Brasil - octombrie 18, 2010

[…] “Bomba” stenogramelor din cazul Vântu « Noul Conservatorism […]

2. mihu - octombrie 19, 2010

lasa, bine ca e dictatura :))

tu nu esti scandalizat pentru ca, dupa logica ta, stenogramele portocaliilor ar fi mai nasoale. adica un rahat spala pe altul. bun baiatu!

evident, face ce vrea cu banii lui. oare ce nu intelegi? nu priavatul Vantu e atat problema, cat marii deontologi care s-au caciulit la el si care v-au dat voua apa la moara: ca uite ce Mare Dictator e Baselul!!! in strada cu totii, jos cu el. de la ei ati luat lectii in ultimii ani. sa va fie de bine, masa amorfa de manevra

3. Bogdan Duca - octombrie 19, 2010

Mihu:

Orice analist politic are o opinie si e foarte bine daca este si platit pentru aceasta. Unii sunt platiti de Vantu (Stelian Tanase), altii sunt platiti de Paunescu („Nasu” manelistilor, curvelor si pedelistilor, care apar la emisiunea lui), altii platiti de la buget, pentru ca asa vrea actuala putere (Rodica Culcer)

Daca ai lectura cu atentie stenogramele (oare cum au iesit din dosar? nu ar merita o ancheta soldata cu pedepsirea acelui personaj care a comis infractiunea?) ai vedea ca…nu spun nimic esential. „Sunt glumite, mai nesarate, injuraturi multe si enervari firesti ale unui patron care nu intelege de ce, pe banii lui, unii jurnalisti ii faulteaza interesele.
Aflam ca Basescu era un client al lui SOV, la fel de ok ca si actuala opozitie..

Cat despre mizeria in care traieste Romania, asta nu o cunoastem de la Realitatea sau de la Antene, ci …iesind pe strada, primind bani cu intarziere, salariile grav ciuntite, platind mai mult painea cotidiana. Sau tot SOV este vinovat pentru asta?
Ah, pardon, cunosc placa portocalie…Pentru asta sunt vinovati PNL, PDSR, Ceausescu, legionarii, otomanii, invadatorii barbari, scitii si politicile economice ale lui Burebista. Oricine, numai cei care conduc Romania din decembrie 2008, nu.

4. john - octombrie 20, 2010

acelasi rahat, marca Duca..

ai ajuns o vuvuzela penalista trista!

pe cand o stenograma Costache Patriciu-Dany Barbu?!

5. mihu - octombrie 20, 2010

da omule, se vede din avion ca Romania nu a fost guvernata dupa „Revolutie”, ci jefuita, cu fiecare „privatizare”. nimeni nu-i crede pe pdl-isti arhangheli, urla incompetenta si in ei. dar asta e una, si cu totul alta e sa nu recunosti ca s-a ajuns la fundul sacului dupa atatia ani de jaf organizat si sa te alaturi asistatilor sociali (de la pensionari la politisti), ignorand total realitatea contabila.

pentru asa ceva (doar din amorul de a fi gigel-contra) trebuie sa fii cam cum spunea john mai sus: o vuvuzea ciutaca trista

6. Bogdan Duca - octombrie 20, 2010

@mihu:
Daca m-ai fi citit si in alte texte ai fi stiut ca recunosc ba chiar sustin necesitatea absoluta a reformarii Statului roman.
Dar de aici la a sustine „solutia Basescu” este o cale lunga de tot.

7. mihu - octombrie 21, 2010

așa-i, mai bine disoluția =))

Bogdan Duca - octombrie 21, 2010

Mai buna este moderatia, tactica (autentic conservatoare) a pasilor marunti. Creditarea unor personaje politice ca Basescu sau Becali, ca salvatori ai Romaniei, arata disperare (de inteles) si infantilism politic (lucru intolerabil la 20 de ani de la caderea comunismului).

Cat despre disolutie: aceasta se intampla in timpul guvernarii sustinute de dumneavoastra. Incapacitatea manageriala a guvernului Boc ne-a adus in aceasta situatie, de disolutie a autoritatii statului.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: