jump to navigation

De câţi pedelişti este nevoie pentru schimbarea unui bec? octombrie 2, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Un banc haios spus de Adrian Năstase, care merită să circule:

„Ca sa schimbi un bec, este necesar un membru PDL care sa spuna ca becul nu trebuie schimbat. De un al doilea, care sa spuna ca de fapt PSD si mogulii inventeaza faptul ca becul ar fi stricat. Un al treilea, care sa spuna ca daca becul este stricat, a fost stricat de Ion Iliescu in perioada mineriadelor. Este nevoie apoi de un al patrulea, care sa apara la B1 si sa explice ca problema cu becul este rezultatul unei coruptii rusesti. Un al cincilea, care sa aloce la Ministerul Turismului bani semnificativi pentru o campanie la CNN de achizitionarea de legume. Al saselea, care sa isi dea demisia si de un al saptelea, care sa il critice imediat pe al saselea ca becul s-a stricat. Mai este nevoie de un al optulea, ca sa acuze toti romanii in bloc pentru ca nu se mai satura de becuri. In fine, e nevoie si de Emil Boc, care sa decida a doua zi ca becurile trebuie reduse cu 25% si ca toti beneficiarii trebuie sa plateasca impozit de 50%. Si nu in ultimul rand este nevoie de Radu Moraru, care sa relateze versiunea corecta in intregii povesti”, a spus Adrian Nastase.

Reclame

Comentarii»

1. john - octombrie 2, 2010

de cati prosti e nevoie sa sustina PNL-ul?

R: doar unul, Duca

2. filadel - octombrie 3, 2010

De cîte partide este nevoie pentru a arunca România într-o criză economică profundă?

Unul singur într-o singură guvernare: PNL.

Bogdan Duca - octombrie 3, 2010

:)) Daca Basescu va da vina pe klingonieni pentru criza il veti crede? Desigur. Nu iti trebuie minte ca sa devii basescian

3. costin - octombrie 4, 2010

ce banc curios. de la un tinar de dreapta, este curios sa vezi un banc in care un pdl ar iesi mai prost decit un psd, asta pentru a explica o apropiere de pnl. hmmm…

4. Bogdan Duca - octombrie 4, 2010

@Costin: Oare cat trebuie sa explic ca pentru mine PD-ul nu este de dreapta? Ba, mai grav, spre deosebire de PSD, nu este nici macar de stanga?
Partid remorcat de Traian Basescu, PD joaca acelasi rol ingrat ca si PRM-ul: nimereste in toate porturile in care il taraie seful.

Si cum spuneam si cu alta ocazie (chiar pe patrupedbun, daca nu ma inseala memoria) cred ca asocierea PD-ului cu dreapta (facuta de personaje tragicomice, precum Stolojan) este dezastruoasa pentru dreapta romaneasca care este minunata dar…lipseste cu desavarsire.
Imi pare rau ca trebuie sa ne ciondanim din pricina lui Basescu, mai ales cand, cel putin pe chestiuni teoretice, ne regasim in aceleasi valori….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: