jump to navigation

Din Italia, despre Vântu septembrie 13, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

România, ţara în care violatori şi recuperatori sunt judecaţi în stare de libertate, multimilionarii ne sunt trimişi după gratii cu cătuşele la mâini. Dinu Patriciu, George Becali şi acum Sorin Ovidiu Vântu, au făcut pentru câteva zile deliciul presei şi unei populaţii ahtiate după circ, fiind ţinuţi „la beci”, purtaţi cu cătuşe de armate de mascaţi şi trataţi ca nişte infractori periculoşi.

Că sunt vinovaţi sau nu milionarii respectivi, nu sunt eu cel în măsură să decidă aşa cum nu este în măsură să decidă nici presa, nici opinia publică. Justiţia nu se poate face prin referendum şi campanii media decât ţări în care democraţia este la pământ.

Dar nu pot să nu mă întreb cum de sunt arestaţi, cu cătuşe, tămbălău, demonstraţie de muşchi şi agresivitate doar milionarii care nu îl plac pe Traian Băsescu? Cum de Monica Iacob Ritzi, cercetată penal, nu a fost ridicată şi dumneaei de mascaţi, cu cătuşe la mâini? Cum de armate de „moguli de bine”, precum Berceanu, Videanu, Onaca, nu sunt supuşi tratamentului agresiv al unei justiţii care vrea să arate ţării şi lumii, că nu e adormită?
Deşi oarbă, justiţia română îi nimereşte doar pe adversarii lui Băsescu. Uluitor, nu?

Cât despre Sorin Ovidiu Vântu, plăteşte nota de plată a compromiterii lui Mircea Geoană din iarnă. A crezut că punând umărul la realegerea lui Băsescu va scăpa? Uită că acel Caţavencu turmentat de la Cotroceni iubeşte trădarea dar nu pe trădători.
Nu îmi fac griji pentru soarta lui Vântu. Va ieşi, mai devreme sau mai târziu din închisoare, fie şi pentru că arestarea lui este doar una din manevrele mediatice menite să ne ţină ocupate minţile, în timp ce preşedintele şi guvernul său, continuă procesul de sărăcire al românilor.

P.S. Acum câteva zile, Emil Boc fantaza despre cum vor fi românii mândri de ţara lor în 2012. Îl asigur că există toate semnalele ca cel puţin 1 milion şi jumătate de români să fie mândri de ţara lor: noua lor patrie, Italia, a ieşit din criză economică. Şi în 2012 ne vom bucura de prosperitatea ei…

Reclame

Comentarii»

1. a. smith - septembrie 13, 2010

Un blog ciudat de ratacit.
Mai zici ca esti conservator? Ai votat cu Geoana?
Esti orb? Te-au cumparat?
SOV plateste pentru faptele lui evident… Din pacate prea putin. Traiesti in alta lume?
Amestecul miciunii cu adevarul… foarte pervers

2. ion - septembrie 14, 2010

nu mai fantasma din Italia, mai bine stai la biblioteca ca esti pe langa….

inteleg ca dl Costache Patriciu si SOV il au pe Daniel Barbu pe lista de plata, dar sa fii si catelul profesorasului e prea mult….

3. oliver - septembrie 15, 2010

Si Berceanu, Videanu au fost supusi unui tratament agresiv. Nu survolau elicopterele Realitatii vilele lor, cu cintec de revolta proletara?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: