jump to navigation

Traian Băsescu- la 19% din încrederea electoratului iulie 22, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Nu a trecut un an de la realegerea lui Traian Băsescu ca Preşedinte şi iată că un sondaj (de „casă”- apropiat de Cotroceni) îl cotează la 19%.
Mai mult chiar, 65 % din electorat, potrivit sondajului citat, este dispusă să voteze suspendarea lui Traian Băsescu din funcţie.

PD-L a ajuns şi el la 12%, după acelaşi sondaj făcut de Institutul de Politici Publice, institut care, repet, este apropiat de Cotroceni şi PD-L.
Cred că este o prăbuşire record a popularităţii unor politicieni…

Când citesc despre ce se întâmplă în România nu pot să nu mă întreb cine or fi acei fraieri din procentajul 12-19%, care mai creditează pe Băsescu şi PD-L? Dar….abia de se primesc primele salarii reduse şi….nu a venit încă toamna.
Aş vrea ca Traian Băsescu şi PD-L să guverneze până în 2012-2013. De ce? Ca să fiu sigur că moartea lor politică este una definitivă.
Dar ţara asta are nevoie de o guvernare bună aşa cum are nevoie de un Preşedinte autentic, aşa că sper din toată inima ca la toamnă să îngropăm definitiv mitul Băsescu.

Cu riscul de a fi acuzat, again and again, de frustrare, îmi exprim speranţa că idolii forului, care au făcut felaţie intelectuală lui Băsescu şi „dreptei” domniei sale, să crape şi ei, împreună cu Zeus.

Reclame

Comentarii»

1. paulgsandu - iulie 27, 2010

Draga Bogdan, simt nevoia sa-mi exprim si eu aceeasi speranta ca si tine!

2. Jiji - iulie 29, 2010

ia uite o felicitare pt tine si celalalt bou, pg sandu:

du-te-n pastele ma tii de liberal cacacios!

3. Alexandru Racu - iulie 30, 2010

frumos limbaj 🙂 felatie, cacat, etc…zici ca esti pe forumul ziarului Libertatea..jiji asta bantuie si blogul lui Catrinoiu

Se pare ca relatiile tale Bogdane cu idolii forului s-au degradat rau de tot.

Bogdan Duca - iulie 31, 2010

Cand idolii forului se asociaza voios sau tacut, dar in mod cert hotarat, distrugerii Romaniei, cum as putea sa nu rup de tot relatiile cu ei?

4. Ilie Catrinoiu - august 3, 2010

jiji asta parca ar fi Neamtu, nu altul.

5. Alexandru Racu - august 6, 2010

Pai chiar asa sa fii invatat la facultatea de teologie, sa injure de paste? Si mie mi s-a parut ca e Neamtu atunci cand era la tine (Ilie Catrinoiu) pe blog, dar dupa ce am vazut ce e la cuvioasa lui gura am inceput sa am indoieli. Nu stiu. Nu-l cunosc. Bogdane, tu-l stii ceva mai bine ca nu cu mult timp in urma va ocupati, cot la cot, cu vanatoarea de legionari 🙂 Sub baghestra maestrului VT. Il incluzi si pe el la „idolii forului” care s-au ocupat cu satisfacerea libidoului prezidential?

I-auzi ce zicea nea Traian mai deunazi…ca e bine ca am plecat din tara, ca si asa frecam menta degeaba prin Romania. L-as suspecta ca e idiot, daca ipoteza cinismului nu ar fi mult mai plauzibila. Normal ca e bine, ca asa raman numai ei, liberi sa taie si sa spanzure fara niciun fel de opozitie. De parca as fi plecat din tara de placere, nu deoarece ma mancau sobolanii….Cat i-o mai rabda poporul asta!?

6. Ilie Catrinoiu - august 7, 2010

Oare cu vanatoare de transumanisti cand se vor ocupa intelectualii? Vad ca in Dilema, singura revista care le-a mai ramas si care sper sa dispara si asta cat mai repede, darwinistii nu sunt deloc cenzurati, in schimb sunt cenzurati conservatoii anti-liberali, anti-legionari, anti-darwinisti. E o miopie periculoasa la acesti intelectuali care nu vor sa priceapa odata ca fascismul, nazismul si comunismul, in varianta lor barbara, au murit definitiv si pentru totdeauna, ceea ce nu inseamna ca mitologiile de baza ale totalitarismelor secolului 20 nu raman in continuare baza transumanismului.

Mereu cand articulezi ceva normal in tara asta, vin ideologii de serviciu ai unei lumi pe sfarsite sa iti puna pumnul in gura cum ca ai fi „fascist”, „antisemit” – desi, ca orice conservator anti-liberal, eu sunt unul din cei mai mari filosemiti din istoria omenirii, au niste femei extraordinare – sau „marxist”.

Dar nu au cum sa inteleaga istoria niste oameni care scriu pe banii oligarhiei transumaniste, cum sta dl Aligica: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7666214-capitalism-miliardari-averile-lor.htm#comentariu_7668483

Ce fac ei e diversiune, arunca atentia in alta parte, induc in eroare dezbaterile asupra realitatii acuzand prezentul de un trecut care nu mai exista si pregatind astfel totalitarismului tehnologic.

Sunt niste carti interesante care exorcizeaza mitologiile degradate si degradante ale dlui Aligica: „End of the Line: The Rise and Coming Fall of the Global Corporation” de Barry C. Lynn si „Cornered: The New Monopoly Capitalism and the Economics of Destruction” de acelasi autor.

7. Bogdan Duca - august 7, 2010

@Alex Racu:
Nu e Mihai Neamtu. Din pacate pentru Mihai Neamtu, este unul din colegii sai de partid.

@Iulian Catrinoiu:

Ne separam intr-un punct esential. Domnul Catrinoiu este atat de optimist cand crede ca aceasta ordine mondiala este pe sfarsite. Senzatia mea este ca e abia la inceput si ca ne asteapta vremuri…interesante.
Eu cred ca specializarea noastra, a reactionarilor, este aceea a rezistentei in fata unei lumi, despre al carei stapanitor stim din Scriptura cine este…..

8. Ilie Catrinoiu - august 7, 2010

Nu sunt optimist si nici pesimist. Sunt realist. Utopiile mereu sunt pe sfarsite.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: