jump to navigation

Cinismul unui Preşedinte ticălos mai 14, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Am ascultat siderat discursul de aseară al lui Traian Băsescu.

Am aflat că în spatele disperării unor bătrâni a căror venituri se reduc substanţial, se găsesc cercuri de interese care …instigă la violenţă (ceva în genul „agenturilor” lui Ceauşescu). Ca atare, domnul Băsescu ne-a avertizat că dacă ne revoltăm împotriva regimului domniei sale va avea…ac de cojocul nostru.

Dar ceauşismul domnului Băsescu nu merge până la capăt. Ceauşescu era onest, măcar. Avea un guvern aflat la cheremul său şi îşi asuma toate deciziile pe care le lua în numele acestui guvern. Domnul Băsescu, deşi ia decizii în numele guvernului aflat la cheremul domniei sale, încălcând flagrant Constituţia (pe care o confundă cu femeile uşoare de prin porturile tinereţii, probabil, la cât o siluieşte cu zâmbetul- rânjetul pe buze), nu are suficient curaj pentru a îşi asuma şi consecinţele acestor decizii.
Cu alte cuvinte, domnul Băsescu ne-a „liniştit”. Are intenţia de a rămâne la Cotroceni chiar dacă proiectul de „scoatere din criză” propus de domnia sa va eşua.

Cât despre ideile creţe ale domnului Băsescu ce să mai discutăm? Scăderea salariilor şi pensiilor va duce la scăderea puterii de cumpărare şi va afecta…mediul privat care oricum nu se simte mai bine. Vor urma creşteri de taxe şi impozite si….salvarea României va veni din relansarea economică a Occidentului, de unde „căpşunarii” vor trimite bani „acasă” pentru plata taxelor.

Cinismul prezidenţial a mers mai departe. Întrebat de Tolontan cum de susţine un guvern care nu străluceşte prin nimic pozitiv, furând cel puţin la fel de eficient ca şi precedentele, domnul Băsescu a…evitat răspunsul.

Ştiu că situaţia e….maro. Dar nu înţeleg să mă solidarizez cu domnul Băsescu şi cu guvernul domniei sale, care de un an şi jumătate, au făcut ca situaţia să fie maro. Mi se pare cinic să continui să plătesc, cu impozite suplimentare, un Preşedinte şi un guvern ce şi-au demonstrat ineficienţa.
De ce să plătesc oalele sparte de curvele (politice şi nu numai) lui Băsescu? Daţi-vă demisia şi după aia vom vedea ce vom face!

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: