jump to navigation

Solidarizare cu Teodor Baconschi Februarie 20, 2010

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Ministrul nostru de Externe a declarat la Paris că: „Avem nişte probleme fiziologice, naturale, de infracţionalitate în sânul unora dintre comunităţile româneşti, în special în rândul comunităţilor cetăţenilor români de etnie romă.”

Vă daţi seama ce a urmat. Organizaţiile de ţigani, au sărit ca arse şi au aruncat valul tradiţional de acuze de rasism. Demisia ministrului a fost cerută şi cu un aer martiric, cei care trăiesc pe bani frumoşi din specularea problemelor unor minorităţi , au refuzat orice dialog decretând că nu vor vinde „romii pe 30 de arginţi”. Desigur că nu! Obţineţi bani mult mai mulţi şi mai convertibili, jucându-vă de-a …Martin Luther King!

Cred că mai avem o ocazie să înfruntăm o problemă reală a societăţii noastre, cu sinceritate şi responsabilitate. Dacă nu vom spune lucrurilor pe nume, dacă nu vom vedea lucrurile aşa cum sunt şi nu aşa cum nişte comisari politici de prin ONG-uri ne spun că ar fi, evident că nu vom rezolva o problemă care, aşa cum bine intuia ministrul Baconschi, pare sa se fi naturalizat.

De aceea cred ca ar trebui să ne solidarizăm cu Teodor Baconschi şi să solicităm instituţiilor Statului să fie sincere şi serioase în rezolvarea problemelor unei comunităţi, probleme ce ne afectează în egală măsură pe toţi, români sau ţigani.

Anunțuri

Comentarii»

1. anapetrache - Martie 7, 2010

Solidarizarea ta e cat se poate de fireasca, acum stand la Ambasada vad zilnic cetateni romani de etnie rroma la poarta sa ceara bani sa se intorca ( pe banii statului ) in tara pentru sarbatori ! Si evident sunt gata sa faca scandal dc nu ii primesc

Iar metrourile parizieni sunt pline de conationali, de cand nu mai au voie la Bucuresti au demenajat ( de la demenager a se muta ) in orasul tuturor utopiilor sociale ce simpatizeaza la toate problemele sociale


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: