jump to navigation

Petiţie de susţinere a lui Vaclav Klaus în opoziţia acestuia faţă de tratatul de la Lisabona octombrie 15, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Cum România nu are politicieni de dreapta iar euroscepticii români (i.e. domnul Cătălin Avramescu) eşuează lamentabil pe lângă un Preşedinte ce, împreună cu o întreagă clasă politică iresponsabilă, refuză să ne consulte cu privire la viitorul Europei unite, nu avem altă alternativă decât să susţinem pe curajosul preşedinte al Cehiei.

Dacă doriţi, semnaţi aici petiţia de susţinere a domnului Klaus şi implicit decizia de a respinge o Europă străină de propria ei natură.

Reclame

Comentarii»

1. Petiţie de susţinere a lui Vaclav Klaus în opoziţia acestuia faţă de tratatul de la Lisabona | Secolul 21 ~ 21st Century - octombrie 15, 2009

[…] here to see the original: Petiţie de susţinere a lui Vaclav Klaus în opoziţia acestuia faţă de tratatul de la Lisabona This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]

2. machiavellian - octombrie 15, 2009

Totul e bine si frumos, dar stii si tu cata valoare are Petition Online… din pacate.

3. Ana Petrache - octombrie 15, 2009

E interesant de vazut comenentariile scrise pe langa petitie, sunt de/a dreptul impresionate si ne arata ca spiritul Europei nu a murit cu totul ci este acolo, intre semnatarii petitiei. In plus nu este o petitie de propunere a unei legii sau de respingere a ei, ceea ce poate fi ineficienta, ci este un sprijin moral pentru o actiune pe care o vor face cehii, sa speram ca o vor face, un semnal ca sunt purtatori de cuvant pentru mai multi europeni ce nu au ocazia sa se pronunte.

4. Bogdan Duca - octombrie 15, 2009

Ana are dreptate.

Mai remarc ceva foarte interesant: am semnat aceasta petitie acum aproape 4 ceasuri si aveam pozitia 13112 iar acum sunt 13409 semnaturi- o medie de o suta de semnaturi pe ora pentru o cauza ce, vor functionarii de la Bruxelles sa credem, nu ar avea sustinatori.

5. machiavellian - octombrie 15, 2009

Bogdan, pot sa semnez cu 10 adrese de email. Cifra de 100/ora sau 13409 in total mi se pare absolut irelevanta. Faptul ca exista sustinatori al lui Klaus e clar, nu-l neg, mai ales ca si eu il sustin. Dar sa nu ne incurcam in cifre care nu spun absolut nimic.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: