jump to navigation

Băsescu- aria disperării octombrie 15, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Numirea lui Lucian Croitoru ca premier desemnat al României este un gest cel puţin necugetat. Traian Băsescu face acest gest ignorând o majoritate parlamentară deja constituită.

În loc să contribuie la rezolvarea crizei politice, Preşedintele o adânceşte. Şi aceasta dintr-un singur motiv: doreşte un al doilea mandat.

Şi am şi o întrebare pentru pedelişti. Nu pentru „băsescieni”, adică acel grup de mesianici care văd în Băsescu pe salvatorul României. Mă refer la pedelişti, membri ai partidului pe care Traian Băsescu îl foloseşte în jocurile sale personale. Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor pedelişti, cât veţi mai îndura pe acest personaj ce v-a făcut să pierdeţi participarea la actul de guvernare de atâtea ori?

Reclame

Comentarii»

1. Dan Voiculescu - octombrie 15, 2009

Ai mare dreptate domnule Duca! Sunt pdl-ist si sunt revoltat ca nu ne-am aliat si noi cu jiiigodiile alea de Iliescu si dan Voiculescu, cu Bogdan Olteanu si Chiuariu, oameni unu si unu, fura si mint fara remuscari. Puteam fi si noi la fel, dar nu ne lasa DICTATORUL!

Sa-l suspendam! Jos DICTATORUL! Sus Dan Voiculescu, Geoana-Prostacul, Dinu Petrolistul lui Nastase! Traiasca alianta PNL-PSD! Uraaaaaaaaaaa! Uraaaaaaaaaaaa!

2. Bogdan Duca - octombrie 15, 2009

Domnule pedelist, atunci când dictatorul (că bine îi zice) a dorit-o, partidul dumneavoastră a fost aliat cu Dan Voiculescu, cu Bogdan Olteanu, cu Chiuariu, cu Becali si chiar si cu Vadim (va mai aduceti aminte de motivul pentru care Avramescu a refuzat sa mai candideze pentru dumneavoastra?).

Dupa ce v-a facut carpe de sters praful (ca sa nu va spun curve care se culca cu oricine vrea seful de la Cotroceni), tot ii mai luati apararea?

Aveti acum sansa ultima de a va recastiga demnitatea: renuntati la personajul asta teribil. Si nu va mai mintiti! Ati fost „in pat” cu toti cei pe care ii injurati demn acum! Iar unicul responsabil de curvasareala asta politica este Basescu!

3. emanuel - octombrie 15, 2009

In numele acuratetii, chiar onestitatii… Catalin Avramescu a refuzat sa mai candideze pentru PDL tocmai pentru ca pedelistii, carora le plangeti de mila, au facut o intelegere punctuala cu Vadim.

Catalin Avramescu, din câte stiu, este in continuare seful Cancelariei lui Traian Basescu, nu cred doar ca opretinde asta. Daca Basescu ar fi facut alianta cu Vadim asa cum sustineti, Avramescu si-ar fi dat demisia in semn de protest de la Cotroceni, nu de la PDL.

4. Bogdan Duca - octombrie 15, 2009

@emanuel:

E foarte adevarat. Cu ce modifica aceasta faptul ca in ultimii 5 ani, PDL a fost „in pat” cu absolut toate partidele parlamentare de la noi (plus PNG la Consiliul Capitalei?)

5. Ioan - octombrie 15, 2009

@Bogdan Duca
Sunteti de-a dreptul fanatic. V-au promis ceva liberalii? Alianta Grivco il va numi pe domnul Buzura la ICR sa continue ce a inceput? Spectacolul se anunta interesant in ce va priveste, domnule Duca. Dar si foarte trist.

6. Băsescu- aria disperării | Secolul 21 ~ 21st Century - octombrie 15, 2009

[…] Băsescu- aria disperării This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]

7. Marius Delaepicentru - octombrie 15, 2009

Pentru dl. Crin Antonescu, dl. Kelemen Hunor şi dl. Mircea Geoană, o dedicaţie din partea Naşului Mare (citeşte CCR) Să trăiască!

Referitor la omisiunea consultării partidelor parlamentare cu ocazia desemnării domnului Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcţia de prim-ministru, Curtea
observă că Parlamentul României nu a reţinut existenţa vreunei nereguli constituţionale în
numirea Guvernului condus de primul-ministru desemnat şi i-a acordat încredere prin Hotărârea
nr.24 din 28 decembrie 2004, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1.265 din 29
decembrie 2004.


Rămîne să vedem în direct, şi la o oră de maximă audienţă, în plenul monocameral al Camerelor reunite, cum trei candidaţi la preşedinţie îşi vor rupe dinţii în litera de plumb a Constituţiei.

8. Riddick - octombrie 15, 2009

George Gershwin – Nice Work If You Can Get It

The man who only live for making money
Lives a life that isn’t necessarily sunny;
Likewise the man who works for fame –
There’s no guarantee that time won’t erase his name
The fact is
The only work that really brings enjoyment
Is the kind that is for girl and boy meant.
Fall in love – you won’t regret it.
That’s the best work of all – if you can get it.
Holding hands at midnight
‘Neath a starry sky…

Oh that is nice work if you can get it.
And you can get it – if you try.
Strolling with the one girl
Sighing sigh after sigh…
Oh nice work if you can get it.
And you can get it – if you try.

Just imagine someone
Waiting at the cottage door.
Where two hearts become one…
Who could ask for anything more?

Loving one who loves you,
And then taking that vow…
Nice work if you can get it,
And if you get it –

Won’t you tell me how?

And you can get it – if you try.
And you can get it – if you try.
And you can get it – if you try.
And you can get it – if you try

Holding hands at midnight
‘Neath a starry sky…
Nice work if you can get it
And you can get it – if you try.
Strolling with the one girl
Sighing sigh after sigh…
Nice work if you can get it
And you can get it – if you try
Who could ask for anything more?

Doar o altă arie…a realismului ?! 😉

9. Dan Voiculescu - octombrie 15, 2009

Mai Bogdanele, esti baiat bun, cum ar zice Geoana-Prostanacul, care il lauda pe prezidentialul Crin antonescu, care il lauda pe Geoana prezidentiabilul, care il lauda pe tehnocratul Klaus (profesor de fizica la liceu, competente absolute – 6 case, din care 2 cam luate cu japca), care il lauda pe Sorin Oprescu – primarul carnat-cocosel (atat il duce capul, nu rezista mai mult neurolnul), care il lauda pe Cozmanca, activistul PCR care ii face partid, care il lauda pe Dan Voiculescu, marele filantop ciorditor de curent ieftin, care il lauda pe Ion Iliescu (conservatorul sistemului comunist in Romania, uitasem ca si tu esti conservator), care, cercul se inchide, il lauda pe Crin ANTONESCU, mare spirit liberal, presedintele PNL-PSD-PC!

Uraaaaaaaaaaaaa!

10. emanuel - octombrie 15, 2009

@bogdan duca
era o precizare asa cum am spus, pentru acuratete si atidudine onesta.

cred ca e si o frantura de logica. partea a doua a postului tau se adreseaza pedelistilor victime, care-ti provoaca mila, care ar trebuie sa se revolte, care ar avea o sansa de mantuire spre deosebire de diabolicul basescu care va arde in iad.

or, tot tu acuzi PDL-ul ca a fost “in pat” cu absolut toate partidele parlamentare de la noi (plus PNG la Consiliul Capitalei?) si admiti implicit obiectia mea ca nu basescu e cel care a facut pactul cu prm-ul.

pai si atunci de ce basescu e mai rau decat pdlul, de ce pdlul ar fi indreptatit sa se revolte importiva lui basescu? pentru ca basescu nu a facut pactul cu prmul pe care l-a facut pdlul?

11. Adrian - octombrie 17, 2009

vremea lui Duca voda va trece!

la revedere, deja ati pierdut alegerile dlor PeNaListi!

ps. sa treci pe la Iliescu, te asteapta si acum sa-ti ridici legitimatia de psd-ist..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: