jump to navigation

Şi a fost marşul homosexualilor şi travestiţilor. Sau nu? mai 23, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Aproximativ 150 de persoane au participat la gay-fest. În acest grup „numeros” au fost activişti heterosexuali din diverse ONG-uri anti-discriminare, nu mai puţin de 4 ambasadori cu familiile şi subordonaţi de-ai lor din ambasade, câţiva europarlamentari, plus „delegaţii de partid şi de stat” ale homosexualilor…. Probabil că homosexualii şi travestiţii au fost minoritari în propriul lor marş.

Florin Buhucean a decretat că „a sosit momentul ca homosexualii să devină vizibili”. Între atâţia prieteni ai lor, probabil că riscau să nu se întâlnească între ei…Şi ce se întâmpla cu petrecerea de după?

Mie toată povestea asta îmi spune ceva:

Miza acestor manifestări nu este grupul celor care practică sexul homosexual ci dorinţa unora (persoane importante) de a vedea societatea tradiţională făcută harcea-parcea.

În altă ordine de idei, ce se bagă nişte ambasadori (ai Marii Britanii,  Olandei, Suediei şi Cehiei- până şi Cehia domnului Klaus!) în marşul homosexualilor? Fişa postului lor nu include jignirea majorităţii populaţiei. Oricum, aceşti ambasadori au devenit, din punctul meu de vedere, nefrecventabili.

Ah! Şi peste 700 de poliţişti şi jandarmi au asigurat protecţia activiştilor „noştri”. Am putea să solicităm nota de plată? Să vedem cât a costat Statul român tot circul ăsta ideologico-pornografic?

Reclame

Comentarii»

1. Şi a fost marşul homosexualilor şi travestiţilor. Sau nu? | Secolul 21 ~ 21st Century - mai 23, 2009

[…] original post here: Şi a fost marşul homosexualilor şi travestiţilor. Sau nu? This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]

2. s. - mai 24, 2009

iar tu nu esti decat un IGNORANT care niciodata nu va dori sa deschida ochii si sa vada. Ce? Realitatea ca suntem aici, am fost mereu si nimeni nu are cum sa conteste asta, oricat de conservator ar fi. A inchide ochii nu inseamna a nega exista cuiva sau a ceva! Ati pierdut lupta aceasta, toti cei ca tine!

3. Bogdan Duca - mai 24, 2009

@ S.
Unde „aici”? Aici langa mine? Caci e clar ca nu ati fost acolo. Si daca ati fost acolo, inseamna ca sunteti suficient de multi homosexuali in Bucuresti cat sa umpleti doua autobuze….

Eu comentam amuzat ca intre cei 150 de participanti la marsul dumneavoastra erau mai multi activisti hetero decat homosexuali. De unde si intrebarea mea, in definitiv legitima, atata vreme cat Statul ma toaca cu taxe si impozite, cati bani s-au cheltuit si cati bani s-au pierdut (prin blocarea unei artere importante a orasului) pentru marsul catorva duzini de homosexuali si travestiti?

Cat despre lupta: faptul ca o pierdem sau nu (si aveti dreptate, o pierdem)nu presupune deloc ca nu avem dreptate. Si stiti cum este cu dreptatea asta? Va triumfa si asupra dumneavoastra, la momentul potrivit.

4. Ilie Catrinoiu - mai 24, 2009

Pai Monica Macovei, marea fetita de dreapta a domnilor nostri intelectuali, PataPlesi, Ungureni Turciti, etc. . ea a declansat marsul astora. Eu as da o lege care sa permita actul sexual pe strada. Homosexualii sa faca sex in centrul bucurestiului cu jandarmi langa ei. Nu am nimic impotriva. Le trebuie o lege? Sa vina legea!

5. bogdan - mai 24, 2009

Catrinoiu are o idee fixa pe care o repeta ca o mantra: TRU, Maovei et comp. sunt de vina (pt seceta, pt faptul ca pierde Dinamo campionatul, pt faptul ca liberalii sunt de stanga etc)

penibil personaj acest resentimentar de profesie; are maestru bun, dl Platonel-Miaunel

6. Ilie Catrinoiu - mai 25, 2009

Dinamo nu o sa piarda campionatul, dar daca il pierde, Monica Macovei, Basescu, Patapievici, Neamtu, Traian sunt vinovati. Indubitabil. 🙂

Lasand gluma in plata ei, domnule Bogdan, Monica Macovei si presedintele provinciei Romania – comunistul Base – au lansat aceasta parada in Romania. Sa va dau un link in caz ca nu stiti si apoi sa il intrebati pe teologul Neamtu, diseara la o cafea, ce crede despre Monica si Base avand in vedere suportul dat acestei hoarde de barbari. Mai ales ca Neamtu e si teolog.

Se da un citat:
„Totusi, parada a primit autorizatie dupa un lobby intens din partea sustinatorilor drepturilor LGBT din toata lumea; de asemenea a avut suportul public oferit de Presedintele Traian Basescu si Ministrul Justitiei, Monica Macovei. ” http://gayfest.doresc.info/gayfest_2005.html

Se pune o intrebare: am dreptate cand spun ca Macovei sprijina „drepturile” homosexualilor?

7. Bogdan Duca - mai 25, 2009

Nu numai Macovei ci si domnul Presedinte, zeul celor care fac parte din devierea de dreapta a FSN. Si, pentru conformitate, nici doamna Weber sau doamna Enache (ambele din PNL) nu au nimic in comun cu ce ar trebui sa isi doreasca un om de dreapta.
Sa nu uitam declaratiile hazardate ale lui Basescu cu privire la homosexuali, cele din 2004….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: