jump to navigation

Coaliţia maro. Cât de adevărat… Mai 23, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Oare reuşim să scăpăm de ăştia? Tare îmi este teamă că nu. România este condamnată să fie victima Frontului Salvării Naţionale  până la moartea ultimului comunist din garda veche.

Nu spun să votăm cu PNL ci cred că trebuie să votăm împotriva PD-L şi PSD.

E trist că cei ce în 1990 au strigat „jos Iliescu” acum fac front comun cu tovarăşii Băsescu şi Stolojan pentru a….promova valorile Dreptei. Din punctul ăsta cei din PSD sunt mult mai oneşti decât gaşca pedelistă: măcar au fost constanţi în propriile lor valori.

Anunțuri

Comentarii»

1. Coaliţia maro. Cât de adevărat… | Secolul 21 ~ 21st Century - Mai 23, 2009

[…] the original here: Coaliţia maro. Cât de adevărat… This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]

2. Dan Patrascu - Mai 23, 2009

PD-l este, in cel mai bun caz un partid de centru-stanga. Cred ca orice om mediu care se informeaza chiar si numai superficial stie acest lucru. Cuvantul „democratic” induce insa in eroare si multi cred ca, din cauza lui, PD-l ul este de centru dreapta.
Aceasta nu este o regula, insa. Si in Italia PD (Partidul Democratic) este de stanga.

3. bogdan - Mai 23, 2009

vai dar ce de dreapta este PNL-ul , aceasta adunatura de mascarici si lasi; cred ca cine se uita pe lista PNL si PDL pt europarlamentare poate face diferenta, daca nu e…oligofren

4. Bogdan Duca - Mai 23, 2009

@ Bogdan:
Ma miram sa nu vad o interventie pe tema…PNL (desi eu faceam vorbire de PD-L si PSD, intre noi fie vorba).
Lista PD-L pentru europarlamentare: doamna Monica Macovei nu este un om de dreapta decat in visele frumoase ale domnului Valeriu Stoica (unul din putinii oameni cu adevarat de dreapta din partidul prezidential). Domnul Cristian Preda a facut declaratii publice ce il trec pe lista neagra a votantilor, din pacate inca putini, ai dreptei conservatoare. Mai mult ca sigur domnia sa este un om de centru.
Cat despre domnul Traian Ungureanu, dupa ce s-a compromis ca jurnalist printr-un basescianism quasi-religios,acum face declaratii ce il trec si pe domnia sa in randurile celor pe care un conservator crestin nu prea poate sa ii voteze.
Asta e…
Cat despre PNL: situatia nu este deloc roz nici acolo. Cu exceptia Noricai Nicolai, nu cunosc alti liberali de pe lista carora sa le pot acorda, ca un conservator crestin cum ma consider, votul.

@Dan Patrascu:
Cei din PD-L nu sunt de dreapta dar se incapataneaza sa se considere…

5. imperialistul - Mai 24, 2009

Poate vreti sa vorbim despre faptele de glorie ale dreptacilor petroliberali, incepand cu masacrarea legii ANI, modificarea ilegala a legii referendumului doar pentru a da in Basescu, motiunea de cenzura anti-Macovei si cate si mai cate; sau poate vreti sa ne aducem aminte ca votul lui Noricuta e cea care a scos de sub incidenta legii CNSAS discutate in comisia juridica pe inaltii activisti de partid. Da’ Norica e dreapta adevarata si trebuie votata de orice conservator crestin!

Traiasca dreptacii care ii fac scapati pe comunisti!

P.S. Ce ar fi sa lasati activismul politic pentru politruci, domnule Duca?

6. Bogdan Duca - Mai 24, 2009

@imperialistul:

Toate reprosurile aduse de dumneavoastra liberalilor au un singur obiect: acela ca nu sunt adeptii lui Traian Basescu.
Monica Macovei este un dezastru moral (avocata tuturor cauzelor impotriva carora lupt de cand am deschis si eu ochii spre societate: ideologia drepturilor omului, corectitudine politica, noua toleranta si alte gogorite europeano-sorosiene) si unul politic. Priviti numai spre Codurile initiate de domnia sa!
Traian Basescu este un presedinte…mare. Va ramane in istorie ca inca un demagog ce in afara de discursuri pe placul poporului nu a putut sa ofere tarii asteia nimic! Sau a mai oferit ceva: circ de proasta calitate. Dar, deh! e conform cu standardele intelectuale ale domniei sale.
ANI? E o ineptie! O ineptie birocratica menita sa ne mai „arda” de niste bani publici cand oricum Constitutia vorbeste doar de o singura putere judecatoreasca, nu de mai multe… Dar daca poporul vrea circ, de ce sa nu mai platim si niste clovni de „integritate”?
CNSAS? Aceiasi poveste. Cat timp a functionat in acel cadru neconstitutional de „inchizitie” morala ce a facut acest maret CNSAS? A infundat pe Balaceanu-Stolnici pentru ca turna la Securitate si l-a transformat pe Corneliu Vadim Tudor in….victima regimului comunist.
Daca lupta impotriva comunismului se reduce la dosarele Securitatii, vom avea surpriza de a vedea cum cei mai urmariti de Securitate inainte de 1989 au fost…sotii Ceausescu.

Cat despre comunistii care scapa sub umbrela „dreptei”, astept inca parerea dumneavoastra despre domnii Basescu si Stolojan.

P.S. Am spus si in textul de mai sus ca nu am intentia de a face campanie PNL ci campanie anti-FSN (PD-L + PSD). Liberalii au multe pacate (iar pe doamna Nicolai am mentionat-o in virtutea declaratiilor sale pro-life) dar sunt indubitabil raul cel mai mic fata de aceasta coalitie a minciunii populiste.

7. Ilie Catrinoiu - Mai 24, 2009

Eu nu mai votez cu nimeni. La europarl nu ma duc, iar in toamna votez alb, la fel pt parlamentarele urmatoare. Nu am cu cine sa votez. Mai astept.

8. Bogdan Duca - Mai 24, 2009

@ Ilie Catrinoiu:

Votul in alb are un sens cand avem o clasa politica cu obraz. Dar va asigur ca nici un partid si nici un candidat nu se va sinchisi de faptul ca votati in alb.
Mai mult sau mai putin constientizat si formulat, absenteismul la vot se datoreaza mai ales neincrederii romanilor in clasa politica. Si ii vedeti pe politicieni impresionati de rata ridicata a absenteismului?

9. imperialistul - Mai 27, 2009

Dezastru moral si politic? Vai, stiti cine a mai zis asta, maestre Duca? PSD-ul. Felicitarile mele, ati ajuns sa ganditi ca PSD-ul. In rest, prefer sa nu continui. V-am spus, eu sunt consecvent, nu ma mint singur atunci cand spun ca toate partidele romanesti sutn de doi bani. In schimb, dvs. vedeti drepte acolo unde-s cel mult stangi „puscariabile” si cel mai probabile NULITATI.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: