jump to navigation

Să apărăm legea firii! mai 22, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Hai să facem ceva! Să nu mai permitem unor perveşi sexuali, unor activişti ideologizaţi şi unor politicieni corupţi moral să decidă ce este „normal”…. Cât vom mai îndura ca alţii să decidă ce este „mai bine” pentru noi? Nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem în U.E., nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem de acord cu Tratatul de la Lisabona şi suntem  minţiţi de către întreaga clasă politică cu privire la agenda reală a europarlamentarilor români.

Trebuie să îndurăm ca sume enorme de la buget să fie tocate pentru aşa-zise campanii anti-discriminare, în fapt veritabile campanii de spălare a creierelor? Trebuie să îndurăm să vedem cum viaţa unui oraş este perturbată de marşul unor dezechilibraţi şi al celor care se „solidarizează” cu ei? Poliţia şi jandarmeria nu au altceva mai bun de făcut pentru întreaga societate românească decât să  protejeze bâlciul scârbos al homosexualilor şi travestiţilor? Şi pe ce bani? Pe banii noştri, ai majorităţii batjocorite de o clasă politică declasată moral, silite să accepte pe nemestecate toate inepţiile ideologice ale Uniunii Europene, Uniune pe care chiar preşedintele ei, domnul Vaclav Klaus o compara, pe bună dreptate, cu Uniunea Sovietică?

Sunt solidar cu cei ce diseară şi mâine dimineaţă vor mărşălui la Bucureşti pentru normalitate, pentru familie, pentru dreptul la viaţă al copiilor concepuţi, pentru LEGEA FIRII! Regret că din motive obiective nu pot să fiu alături de ei dar mă rog pentru ca lupta lor să zădărnicească prostia ideologizată şi instituţionalizată în UE şi în România!

Reclame

Comentarii»

1. Să apărăm legea firii! | Secolul 21 ~ 21st Century - mai 22, 2009

[…] post: Să apărăm legea firii! This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: