jump to navigation

„Rezoluţia Catania” adoptată de PE. Un vot de blam pentru europarlamentarii liberali şi felicitări europarlamentarilor democrat-liberali aprilie 21, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Parlamentul European a aprobat „rezoluţia Catania” ce recomandă statelor europene permiterea căsătoriilor între homosexuali.
Informaţii clare şi imparţiale puteţi găsi pe blogul Ortodocşi la vot , un blog pe care îl voi urmări de acum înainte cu tot interesul.

Felicitări europarlamentarilor democrat-liberali pentru votul lor împotriva acestei rezoluţii! Şi îmi este ruşine pentru europarlamentarii liberali, care se declară a fi de dreapta la Bucureşti dar sunt de extremă-stânga la Bruxelles…

Cred că e obligatoriu ca dreapta creştină românească să îşi trimită reprezentanţii în Parlamentul European. Avem nevoie de candidaţi cu adevărat reprezentativi!

Reclame

Comentarii»

1. salahhe - aprilie 26, 2009

Ce nu inteleg eu este de ce denunti casatoria homosexuala ca fiind o chestiune de stanga? Oare socialismul si comunismul a apreciat vreodata lucrul asta? Din cate imi amintesc, pe vremea comunismului homosexualitatea era considerata infractiune si se pedepsea cu inchisoarea. Mie mi se pare o chestiune foarte liberal-democrata si ma bucur ca s-a adoptat aceasta rezolutie. Inca o bila neagra pentru PDL si una alba pentru liberali.

2. “Rezoluţia Catania” adoptată de PE. Un vot de blam pentru europarlamentarii liberali şi felicitări europarlamentarilor democrat-liberali | Secolul 21 ~ 21st Century - aprilie 26, 2009

[…] post: “Rezoluţia Catania” adoptată de PE. Un vot de blam pentru europarlamentarii liberali şi felic… This entry is filed under Bogdan Duca, Romania. You can follow any responses to this entry through […]

3. hitchhicking - mai 2, 2009

In opinia dumneavoastra, un individ uman, pus in fata acestei rezolutii, ar putea da o solutie favorabila, dpdv politic si una nefavorabila dpdv religios?

4. Bogdan Duca - mai 3, 2009

Eu cred ca nu putem sa traim schizoid. Daca suntem crestini trebuie sa ne asumam crestinismul pana la consecintele sale ultime. Daca suntem musulmani, la fel. Daca suntem atei, la fel.
Ca urmare, nu poate exista, idin punct de vedere crestin, o solutie de acest gen favorabila pentru homosexuali.

5. Ce mai fac intelectualii? « Books on the wings - mai 11, 2009

[…] Duca crede că nu putem trăi schizoid. De trăit, putem, mai dificil ie cu tratamentul pe care nu.l luăm la […]

6. jade.liel - mai 13, 2009

Sunt crestina ortodoxa practicanta si cred ca ceea ce scrie in biblie este despre iubire. Daca 2 persoane se iubesc , sunt majore si este consensual nu vad de ce asa o mare discutie despre ceva atat de simplu si frumos. Nu mi se pare normal sa fie cineva impotriva, este o ipocrizie ; de aici si pana la a interzice casatoriile interrasiale sau interreligioase nu e nici un pas.
Traieste si lasa si pe alti sa traiasca.

7. Bogdan Duca - mai 13, 2009

Imi pare rau sa aud ca o crestina ortodoxa practicanta, care cunoaste Scriptura, poate sa fie de acord cu normalitatea homosexualitatii si, mai grav, cu acceptarea casatoriei intre homosexuali.

Daca sunteti crestina ar trebui sa cunoasteti faptul ca Biblia vorbeste nu de putine ori despre homosexualitate si niciodata la modul pozitiv. Homosexualitatea este considerata de Dumnezeu, potrivit Scripturii, un pacat „strigator la cer”, un pacat ce sfideaza normalitatea si natura.

Cat despre iubirea de care vorbeste Biblia: acolo nu e vorba nici de iubirea intre homosexuali, nici de iubirea intre adulterini, nici de alte forme de iubire perversa. Nicaieri, dar nicaieri nu exista un loc in Scriptura, in care iubirea homosexuala sau adulterina sa fie considerata altfel decat pacat ce ucide sufletul.

8. Fascism şi tradiţionalism creştin. O posibilă ideologie. « Books on the wings - mai 15, 2009

[…] dacă se poate, aş dori să-l întreb pe Bogdan Duca, un om echilibrat şi raţional, unul dintre puţinii conservatori de acest gen, cum comentează […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: