jump to navigation

Şansa ratată a Basarabiei aprilie 8, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

ÎN cursul zilei de ieri tinerii anticomunişti au reuşit să învingă forţele de ordine, să ocupe principalele instituţii ale statului şi să ofere condiţiile unei schimbări de regim autentice în provincia istorică românească condamnată de istorie să fie o fostă republică sovietică.

Dar nu a fost să fie. Oamenii de pe stradă au apelat la liderii politici democraţi, iar liderii politici democraţi au….trădat. Au trădat încrederea electoratului lor, au trădat toate năzuinţele Basarabiei.
Pentru liderii politici democraţi a fost mai important să stea cu Voronin la masă în speranţa că vor obţine cine ştie ce mare rezultat: precum numărarea voturilor deja votate. Au fost lipsiţi de bărbăţia politică ce le-ar fi permis să ia în mâini soarta Basarabiei…

E frustrant să vezi cum istoria îţi oferă o oportunitate probabil unică iar tu o ratezi pentru că eşti un impotent, fricos, incapabil să răspunzi aşteptărilor timpului tău. Dar politicienii democraţi basarabeni probabil că nu se simt frustraţi. Pentru simplul motiv că sunt nişte….trădători!

Reclame

Comentarii»

1. r3kin - aprilie 8, 2009

Imi pare rau sa aud asta si daca intradevar asa a fost sa fie sunt sigur ca o noua sansa s-ar putea arata.Credinta intr-o viata mai buna si LIBERA nu trebuie sa moara indiferent cine o asasineaza.Iar sansa tine mereu cu cei curajosi,vremea o sa vina!Poate a fost doar scanteia care a demonstrat ca se poate!!!

2. Ilie Catrinoiu - aprilie 8, 2009

Sansa ratata (deocamdata!) a Basarabiei ne priveste si pe noi pentru ca nu am facut absolut nimic. Am stat ca tampitii si ne-am holbat pe bloguri si situri sa vedem ce se intampla pe acolo. Domnule Duca, nu e nicio mirare ca nu am facut nimic pentru ca Romania nu e condusa de romani, ci de bolsevici. Nu se poate asa ceva ca o clica politica sa nu dea cu pumnul in masa la UE, ONU sau Washington si sa intervina pentru sustinerea propunerilor venite din partea tinerilor romani. Acolo e dictatura si oamenii aia vorbesc aceasi limba cu a noastra. Oare or fi romani? Cine stie, din nefericire pentru Basescu, Boc, Nastase, iliescu si toti bolsevicii, pentru ei nu cred ca sunt romani.

In timp ce mor soldati in Afganistan sau Irak si ne laudam ca avem performanta militara, romanii iau ciomege in cap si sunt arestati de catre comunisti iar politicienii nostri il pupa pe Solana de la UE. Armata care sa-i apere pe romani nu avem, dar in schimb avem armata pentru alte afaceri. Romania are armata pentru afacerile personale ale lui Basescu si ale clasei politice si intelectuale de pe Dambovita. Asa ceva e inacceptabil. E crima. Nu se mai poate.

Vor iesi tinerii in strada si vor omori aceste animale. Iar Patapievici va sustine dictatura militara pentru a ramane la putere Basescu. Amin.

3. Vasile - aprilie 8, 2009

Nu a fost nicio şansă ratată. Ocuparea şi devastarea preşedinţiei şi parlamentului a fost instigat şi pregătit de poliţie

4. Bogdan Duca - aprilie 9, 2009

Nu prea cred chestia asta cu instigarea politiei pentru a cuceri institutii precum Presedintia si Parlamentul. Sunt institutii fundamentale. Acolo s-a pus mana pe documente importante, pe arhive, pe baze de date….

5. Ilie Catrinoiu - aprilie 9, 2009

Politia si armata e controlata de Voronin. Si e o mare minciuna ce spunea un oficial comunist cum ca Occidentul se afla in spatele acestui protest impreuna cu Obama. Comunistii cand vorbesc despre politica spun bancuri in mod voluntar. Niciun Obama, niciun Occident, nicio Romanie oficiala nu se afla in spatele protestului.

Din contra, pe carca protestelor spontane s-au aliat impostorii si oportunistii din „opozitia” de la Chisinau. Nu e nicio OPOZITIE in Chisinau. In dictaturi NU EXISTA OPOZITII.

Comunistii controleaza ministerele importante din Moldova: Internele, Justita si Externele. Ai aceste 3 ministere sub control, ai conducerea tarii. Restul nu conteaza.

Tinerii aia vor unire. Restul impostorilor care comenteaza, fie ca sunt din Romania sau din Chisinau, vor altceva. Ei sunt soparlele oportuniste care falsifica istoria in interesul lor personal.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: