jump to navigation

Adunătura de scursuri anarho-ecologisto-marxiste vandalizează Strasbourgul aprilie 4, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Anul trecut, de Summitul NATO de la Bucureşti, forţele de ordine au fost criticate pentru că au înăbuşit din faşă manifestaţiile golanilor zis „pacifişti”. Acum putem vedea la televizor care ar fi fost alternativa: răniţi, incendii, posibil şi morţi

Această adunătură este reprezentativă pentru stânga contemporană. Aceştia sunt copiii blestematului an 1968, ai marxismului citit de occidentali.
Adepţii sexului lipsit de responsabilitate, ai legalizării marijuanei, antifascişti cu comportament de barbari, ecologişti duşmani ai tuturor valorilor reale ale umanităţii, marxişti în tenişi şi emokids „afectaţi” de problemele globale, hippioţi pensionari, ong-işti multiculturalişti şi antirasişti precum şi intelectuali „nonconformişti”, s-au adunat să arate ce poate oferi mai rău natura umană.
E tragi-comic faptul că toate aceste scursuri ideologice care militează „pentru pace”, nu au practic parte de opoziţie din partea „imperialiştilor” din NATO.

Firesc ar fi ca forţele de ordine să răspundă cu fermitate acestor mase de golani. Numai că neputincioasele regimuri politice occidentale (mai toate de centru-stânga) nu fac decât să încurajeze, sub masca „libertăţii” de expresie, acest comportament antisocial.
Atunci când marxismul va fi condamnat ca şi nazismul, ca manifestare a Răului absolut, poate că şi aceşti golani zis pacifişti vor primi stigmatul bine-meritat: de energumeni ce trebuiesc exorcizaţi sau eliminaţi din societate!

Nici românii nu sunt scutiţi de asemenea personaje (din ce în ce mai gălăgioase). Locul lor de întâlnire „virtual” este site-ul Indymedia.ro

Update:
Delegaţia României la Summitul NATO a fost blocată de manifestaţiile golanilor.

Reclame

Comentarii»

1. machiavellian - aprilie 4, 2009

Stii foarte bine ca nu suport nici ideile lor, nici atitudinea lor, nici comportamentul lor. Dar ce s-a intamplat la Bucuresti nu seamana deloc cu imaginile acelea. Oricine are dreptul sa protesteze pasnic, oricat de irational ar fi protestul. La Bucuresti autoritatile au exagerat.

2. Vasile - aprilie 4, 2009

nu erau si Rogozanu cu Ernu pe acolo?

3. Lili - iunie 19, 2009

Iti mai dau un loc mai nou de intalnire : http://www.redpelikan.blogspot.com/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: