jump to navigation

S-a întâmplat şi asta: sunt solidar cu George Becali aprilie 2, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Astăzi George Becali a fost ridicat de poliţie şi şi-a văzut şi casa percheziţionată. Toate acestea nu pentru dosarele sale de la DNA ci pentru faptul că şi-a făcut singur dreptate, sechestrând nişte infractori ce îi furaseră maşina şi încercaseră să îl şi şantajeze.

Gigi Becali a putut să rezolve problema sa cu infractorii într-un mod eficient. Mult mai eficient decât ar fi făcut-o poliţia (şi nu mă poate contrazice nimeni de contrariu- cred că mulţi dintre dumneavoastră ştiţi din proprie experienţă cât valorează agenţii noştri de proximitate).

Becali a făcut ceea ce ar trebui să ni se permită tuturor: şi-a apărat proprietatea şi a manifestat „toleranţă 0” faţă de infracţionalitate. Trebuia să facă altceva?
Da, putea să depună o reclamaţie scrisă, să cheme agentul de proximitate care să constate fapta şi, cu ajutorul presei, să preseze pe poliţişti să prindă hoţii. Apoi trebuia să se roage lui Dumnezeu ca hoţii respectivi să nu aibe bani de şpagă pentru a ieşi din închisoare din raţiuni de….glaucom.

Becali şi-a apărat demnitatea şi proprietatea! Iar eu nu pot decât să îl susţin pentru aceasta!
Profit de ocazie să reafirm credinţa mea cum că trebuie simplificat regimul armelor şi muniţiilor. Cetăţenii României trebuie să se poată apăra singuri iar infractorii trebuie să înceapă să trăiască cu frica în sân! Altfel nu se mai poate!

0

Reclame

Comentarii»

1. Dan - aprilie 2, 2009

Amice, esti idiot.

2. Tavi - aprilie 7, 2009

Nu cred ca solutia ar fi simplificarea regimului armelor. Sunt prea multi orgoliosi cu aere de importanta in RO. Cred ca procesul de urmarire si pedepsire a infractorilor (mai ales in cazuri EVIDENTE cum e acesta) ar trebui aplicat corect si fara discriminari (spaga, relatii, functii) etc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: