jump to navigation

Clip pro-life interzis de NBC martie 17, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Posturile de televiziune americane NBC şi CNN au interzis un spot pro-life avându-l ca personaj pe Barack Hussein Obama, Preşedintele actual al SUA.
Cred că merită să urmăriţi clipul:

Un copil (dintr-un cuplu gay!!!) a fost muştruluit la şcoală pentru că l-a parodiat pe Obama. Caricaturile cu noul locatar de la Casa Albă sunt foarte prost primite…

Şi când de gândeşti că până acum câteva luni de zile Preşedintele SUA putea fi comparat cu Hitler, făcut prost şi batjocorit în toate felurile de către mass-media din SUA şi aiurea….

Reclame

Comentarii»

1. Ilie Catrinoiu - martie 18, 2009

Sunt toti sedati de catre Obama. Nu vrea nimeni sa vada ca Obama a fost facut presedintele SUA de catre presa din SUA care l-a divinizat pe toata perioada de campanie. Ce presa o fi aia in care se divinizeaza un presedinte si ce democratie o fi aia in care se stie cu un an inainte cine va fi presedintele ales? Pentru ca, daca se citeste presa din sua, Obama a fost facut presedinte de catre presa cu un an inainte de a fi ales. Niste sclavi!

2. Elena Scurtu - aprilie 23, 2009

Obama a fost ales presedinte pentru ca venea pe un fond de profunda nepopularitate a lui Geoorge W Bush, avand un contracandidat cu 30 de ani mai in varsta care era vazut a fi fost apropiat al lui Bush si in urma unei competitii interne cu o persoana fata de care un mulatru poate castiga lejer alegerile in America – o femeie, dar nu orice fel de femeie, ci o femeie in mare masura antipatizata – Hillary Clinton.

Complexele lui Obama apar din ce in ce mai pregnant (apropo si de clip). Discursul sau este strabatut de un populism feroce, pe care doar un cetatean al unei tari dintr-o tara ex-comunista il poate resimti in deplinatatea sa, dar care parea nou si original pentru americanul de rand, eventual mai simplut cu mintea. Pe de o parte, extrapolarea alegatorului intr-un tot amorf numit bombastic „Tzara”, mai apoi asmutirea larvata a luptei de clasa, incurajarea interventiei de tip socialist a statului, etc.

Aici, Obama se aseamana oarecum cu Basescu. Din nefericire, discursul populist este manuit cu mare usurinta de Traian Basescu, acesta avand capacitatea de a-l adapta la auditoriu, pentru a-i oferi bizonului majoritar exact ceea ce vrea el sa auda. Daca in 2004 Basescu a fost votat de toti cei ce se saturasera de camarila pesedista in frunte cu Iliescu, Nastase si baronii lor, astazi infrastructura electoratului basescian s-a modificat radical. Cei care-l voteaza azi pe Basescu sunt din ce in ce mai putini dintre alegatorii lui initiali – cu putine exceptii, incremenite in proiect, din ce in ce mai clar ca si din interes, precum TRU, Liiceanu, Patapievici – si din ce in ce mai multi dintre cei care inainte de 2004 ar fi votat mai curand cu PSD-ul sau PRM-ul – directorasi de fabrica, trepadusi de ambasada, saracimea de la tara si din fabricile pe punctul de a se inchide, pseudointelectuali cu diplome obtinute pe la universitati particulare precum Elena Udrea, etc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: