jump to navigation

Precedentul Avramescu martie 9, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Citesc oripilat comentariile de pe un blog. Subiectul discuţiei este decizia Alinei Mungiu Pipidi de a-şi condiţiona candidatura pentru Parlamentul european de respingerea candidaturii Elenei Băsescu.
Dar vine în discuţie „precedentul Avramescu”. Spre surprinderea mea, majoritatea comentatorilor consideră gestul de bărbăţie politică al lui Avramescu (acela de a refuza candidatura din partea unui partid ce bătea palma cu Vadim Tudor) ca fiind…. inutil şi de fraier.
Adicătelea domnul Avramescu este fraier pentru că are nişte valori în care crede, pentru că e dispus să renunţe la pleaşca de parlamentar de dragul unor crezuri.
Aceiaşi comentatori mai spun că domnul Avramescu ar fi trebuit să meargă mai departe, să lupte pentru ideile sale din interiorul partidului, eventual ca ministru într-un guvern FSN sau ca girant din Parlament al politicilor de stânga ale partidului său…
Sunt dezamăgit de acei comentatori… Avem şi noi câţiva oameni principiali sau care măcar nu ling acolo unde scuipaseră iar noi….îi facem fraieri?
Trist….

Reclame

Comentarii»

1. Costin Sandu - aprilie 23, 2009

Avramescu nu e fraier pentru ca si-a respectat nu stiu ce principiu. El e fraier pentru ca are principii distorsionate. Dumitale ti se pare normal ca nepotismul sa functioneze in sanul familiei prezidentiale? Pestele de la cap se-mpute. Si sa nu-mi spui ca Baseasca este un monument de inteligenta si o icoana comportamentala, pentru ca sunt si asa suficient de bine dispus!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: