jump to navigation

Traian Ungureanu- dat afară de la Cotidianul Martie 8, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Nu am fost de acord cu o parte din opiniile politice ale lui Traian Ungureanu (strict cu cele legate  de Preşedintele Traian Băsescu şi de partidul domniei sale). Dar decizia Cotidianului, de a întrerupe colaborarea cu Traian Ungureanu, este una …. ticăloasă.

De ce ticăloasă? A-l da afară pe Traian Ungureanu pe motiv că ar candida pe listele PD-L pentru Parlamentul european, este un gest anormal, în condiţiile în care opiniile politice ale lui Traian Ungureanu sunt cunoscute public de ani de zile.  Practic, Traian Ungureanu a făcut campanie electorală pentru Traian Băsescu şi PD-L din 2004 încoace, fără ca domnii de la Cotidianul să pară prea deranjaţi de acest lucru.

Senzaţia mea este aceea că echipa de la Cotidianul capătă contur ideologic. Iar acest contur ideologic este cel al „caţavencilor”- un stângism pomo şi un socialism corect politic.

Că fac aceasta nu e rău. E bine să mai separăm apele politice şi culturale. Dar măcar să fie sinceri, nu?

Să nu uităm că acest ziar a dat afară pe Cătălin Avramescu, a îndepărtat pe Sever Voinescu. De acolo a dispărut şi Mihai Neamţu. Iar acum iese din scenă şi Traian Ungureanu…  Rămâne tot mai mult loc liber pentru domnii Bucurenci, Rogozanu şi cei asemenea lor.

În sfârşit: fiind total de acord cu viziunea lui Traian Ungureanu asupra politicii internaţionale, de acord cu euroscepticismul domniei sale, îi urez succes la alegerile din iunie. Cred că locul său este în Parlamentul european.

Succes Traian Ungureanu!

Anunțuri

Comentarii»

1. Salvati Romania veche! - Martie 9, 2009

Da’ cand a „disparut” Neamtu, frate, ca saptamana trecuta inca mai era acolo, cu tot cu cele doua comentarii de la cititori pe care la aduna articolasele lui, lucru de exceptie pentru niste articole publicate in presa centrala.

2. Salvati Romania veche! - Martie 9, 2009

A, am vazut, nu a „disparut”, ci abia a anuntat ca isi da demisia in semn de solidaritate cu TRU. E cu totul altceva. Abia dispare. Da’ revine: he’ll be back soon in another cartoon.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: