jump to navigation

Din vrăjile guvernului lui Băsescu februarie 15, 2009

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
trackback

Cu binecuvântarea preşedintelui nostru  (pe care numai fraierii îl mai cred ca fiind de dreapta) se înăspreşte regimul armelor şi muniţiilor în România. Dacă tot se înmulţesc atacurile armate din România, guvernul nostru „luminat” (deşi domnul Boc tot stinge becurile prin palatul Victoria din raţiuni de criză), a decis să ne priveze de dreptul la autoapărare.

Desigur că argumentaţia ilogică a ministrului nostru de interne (ce îl secondează pe Băsescu în declaraţii) este aceea conform căreia infractorii care operează cu armament şi-ar procura armamentul conform cu legislaţia în vigoare….

Şi dacă tot avem guvern de criză, doamna Elena Udrea, căreia Preşedintele ei iubit i-a „tras”(-o) un minister, şi-a văzut ministerul cu un buget enorm. Deh! Domnia sa este un om de dreapta şi ca orice om de dreapta are nevoie de un buget mamut ca să poată să faciliteze libera iniţiativă în domeniul turismului….

Dar cu toate astea poporul român va vota pe Băsescu în toamnă, îi va vota Constituţia şi ne vor oferi un regim semi-prezidenţial demn de Belarus…. Şi când te gândeşti că l-am înjurat pe Năstase….

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: