jump to navigation

Despre Sodoma şi Gomora… mai 31, 2008

Posted by Bogdan Duca in Uncategorized.
Tags: , ,
trackback

Organizaţiile pentru apărarea drepturilor omului şi guvizilor (în cazul acesta în frunte cu ACCEPT), au reintrat în ….călduri, pardon, activitate. Este mai-iunie, atunci trebuie să avem parte de marşuri ale homosexualilor, travestiţilor şi ale altor aspiranţi la titlul de oameni normali la cap.

Când scriam aceste rânduri, manifestările Gay-Fest erau în plină desfăşurare. Multe filme (artistice sau documentare) ce privesc vieţile unor homosexuali sau transexuali, petreceri pentru toţi cei cu diverse (dez)orientări sexuale precum şi „tradiţionalul” deja marş al homosexualilor încântau pe toţi cei ce se fac că nu ştiu ce este aceea normalitate.

Mai mult, pe 17 mai, a fost şi „ziua internaţională împotriva homofobiei”, „boală” teribilă în viziunea activiştilor homosexuali. Comunităţile homosexuale se străduiesc prin promovarea unor asemenea zile să transforme ceea ce ei numesc „homofobie”, într-o infracţiune ce trebuie combătută penal dar şi prin campanii menite să umple buzunarele activiştilor pentru anormalitate.

În Franţa, secretarul de stat pentru drepturile omului, evident minoritarul Rama Yade (doar nu o să fie ales în această funcţie importantă un majoritar, nu?- a se remarca similitudinea cu CNCD-ul de la noi, alcătuit din minoritari şi foşti activişti din „societatea civilă”, ca semn al „corectitudinii” şi „echidistanţei” acestei miliţii ideologice, desigur!) a dat asigurări că Franţa va solicita inutilului ONU să ceară depenalizarea homosexualităţii la nivel mondial şi că, de asemenea, guvernul pe care îl reprezintă va denunţa peste tot orice „încălcare a drepturilor” homosexualilor.

De încălcarea dreptului la normalitate, de încălcarea legilor naturii, homosexualii desigur că nu mai pot fi acuzaţi de nimeni. Firescului, naturaleţii, i se opune plăcerea promiscuă. Iubirii i se opune surogatul erotico-sentimental al dezmăţului sodomit. Civilizaţiei şi culturii i se opune colajul de kitch, fals istoric şi interpretare corectă politic pe care fanii Sodomei îl numesc pretenţios „cultură gay”.

Această „cultură gay” este, prin ea însăşi, cel puţin la fel de promiscuă ca şi actul homosexual propriu-zis. De fapt, această aşa-zisă cultură nici nu se poate defini altfel decât sexual. Cei ce vorbesc despre această cultură, fie siluiesc fără milă moşternirea diverselor personalităţi culturale ce au avut orientări homosexuale, fie acordă titlul de act cultural, kitch-ului promovat atât de mişcarea LGBT, în fapt o reluare strident-multicoloră şi erotică a unor teme culturale curente.

Influenţe ale mişcării LGBT se remarcă şi în mai multe curente subculturale recente, cum ar fi subcultura „de club” sau mişcarea Emo, ambele promotoare ale unor forme de amestec şi confuzie a identităţii sexuale dar mai ales ale unui mesaj de promovare a pacifismului, noii toleranţe şi a altor forme de gândire slabă, stângistă.

Biserica este ignorată, bunul simţ al majorităţii oamenilor nu este băgat în seamă, nici măcar firescul corpului uman şi nici normalitatea actului heterosexual, nu sunt luate în consideraţie. Ceea ce ni se cere este să acceptăm anormalitatea, să devenim „toleranţi” prin distrugerea propriilor noastre valori. Evident, conceptul de „toleranţă” este înţeles în interpretarea sa recentă şi nu cu sensul său clasic, sens cu care orice om de bun simţ ar fi de acord.

Mai grav, valorile tradiţionale sunt supuse unui asalt continuu din partea celor ce promovează homosexualitatea. Nu are rost să ne ascundem după deget. Scopul luptei activiştilor homosexuali nu este nondiscriminarea ci….discriminarea pozitivă, adică discriminarea majorităţii prin acordarea nefondată şi lipsită de etică, de „drepturi” unei minorităţi.

Mai mult chiar, faptul că mişcarea homosexuală este o mişcare ce nu se revendică de la o cultură sau de la o tradiţie istorică ci de la nişte instincte sexuale pervertite, face ca pretenţiile homosexualilor nu numai să nu fie legitime ba chiar să se constituie în atentate la valorile societăţii umane.

Cel mai mare atac împotriva familiei este cel dus de către militanţii homosexuali. Ei neagă familiei dimensiunea naturală, cea heterosexuală. Refuzându-i această dimensiune heterosexuală, familiei i se refuză implicit şi rolul social de perpetuare a speciei umane, perpetuare ce nu ţine numai de procreere ci şi de educarea copiilor. Rolurile fireşti, de „tată” şi de „mamă”, îşi pierd tot rostul în „filosofia” militanţilor homosexuali fiind considerate chiar…discriminatorii, după cum o arată o serie de măsuri legislative de-a dreptul idioate (iar această formulare este prea puţin acuzatoare!) a guvernanţilor britanici sau olandezi.

Familia nu mai poate să existe în cazul unei victorii a militanţilor homosexuali. De asemenea şi religia este condamnată la moarte. Căci normele religioase de condamnare a homosexualităţii nu ţin de o etică goală ci de esenţa credinţei. Respingerea iudeo-creştină a homosexualităţii nu este rodul unei pudibonderii antice ci expresia conştientizării teologice a caracterului nenatural şi contra naturii al acestor practici sexuale. Spre deosebire de celelalte păcate, homosexualitatea este considerată a fi un păcat ce îi sperie chiar şi pe demoni (condamnaţi ca şi creaţie să urmeze o cale naturală a existenţei) după cum plastic o arată un Părinte al Bisericii (Dorotei din Gaza- secolul V).

Riscul presupus de acceptarea solicitărilor militanţilor homosexuali este un pericol mai mare decât oricare altă cedare în faţa propagandei atât de variate şi de agresive promovate de către noua stângă tupilată în spatele unor cuvinte magice, precum expresia atât de vagă de „societate civilă”.

Nici una din temele noii stângi nu merge atât de departe pe cât duc obiectivele activiştilor gay. Dar nici unul din curentele noii stângi nu este la fel de bine argumentat pe cât este cel al mişcării homosexualilor. Boscorodirea economiei de piaţă, refuzul globalizării ce nu se manifestă ca o internaţională comunistă, depănarea legendelor cu privire la creştinismul inchizitorial şi la crimele colonialiştilor, nu pot avea un efect atât de puternic pe cât îl are proclamarea libertăţii absolute şi necondiţionate a….orgasmului.

Îţi trebuie multă energie şi mult consum de resurse ideologice ca să produci un revoluţionar. Iar orice ideologie politică sau culturală, oricât de monstruoasă ar fi, nu poate să reducă fiinţa umană la instinctul pur. De ce? Deoarece instinctul pur nu mai există la fiinţa umană normală. Sexualitatea firească este strâns legată de iubire, de maternitate, de paternitate, de confortul comuniunii (monogame sau poligame).

Instinctul homosexual nu poate să îşi asume dimensiunea maternităţii şi a paternităţii. Iar statisticile arată clar că nici despre un confort al comuniunii nu poate să fie vorba. Între homosexuali nu există iubire, nu există fidelitate, nu există nimic altceva decât instinct sexual. Dacă se mimează un soi de iubire (se ştie tot statistic, inconstantă), un fel de fidelitate (cuplurile homosexuale sunt foarte instabile- tot statisticile ne spun lucrul acesta) sau ideea de familie, acestea sunt reminescenţe ale nevoii de normalitate, pe care şi cele mai întunecate minţi trebuie să le resimtă. Instinct pur, homosexualitatea este o formă perversă (nu numai din punct de vedere sexual), de condamnare la moarte a umanităţii.

Tocmai de aceea trebuie să înţelegem de ce Dumnezeu a ales să distrugă Sodoma şi Gomora, ca forme antice de instituţionalizare a homosexualităţii şi trebuie să respingem această formă teribilă de normalizare a anormalităţii.

Reclame

Comentarii»

1. urdumheit - iulie 10, 2008

cum dracu poti sa repeti aceleasi cretinisme logice la infinit?

2. GayInBucuresti - aprilie 21, 2009

nu esti coerent in gandire deloc… nu ma mir la un asemenea produs


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: